Збірна України - на 10 місці серед найдорожчих колективів на Євро-2024 » Новини Житомира
 
 


Збірна України - на 10 місці серед найдорожчих колективів на Євро-2024

Автор: news_maker від 14-06-2024, 11:47, переглядів: 3


Мабуть, одна з найбільш хвилюючих тем для любителів футболу перед початком великого турніру - це вартість гравців. Напередодні Євро-2024 багато вболівальників з цікавістю обговорюють і аналізують, які футболісти і збірні вважаються найдорожчими. Адже чим дорожча збірна - тим вона зазвичай сильніша і тим у неї більше шансів на перемогу. Таким чином, питання вартості колективів сильно хвилює і бетторів перед Євро-2024. Для любителів спорту прогнози на сьогодні доступні за посиланням.

Перші рядки в рейтингу найдорожчих команд посіли збірні Англії та Франції, що цілком очікувано. Англія лідирує значною мірою завдяки тому, що більша частина її гравців виступає в найпопулярнішій і найбагатшій лізі світу - англійській Прем'єр-лізі. Франція, своєю чергою, вже кілька років поспіль має у своєму розпорядженні одних із найкращих футболістів на світовій арені, що теж позначається на оцінці її складу.

До десятки найдорожчих збірних також увійшла команда України, випередивши при цьому збірну Хорватії. Оціночна вартість української збірної лише на 36 мільйонів євро менша, ніж у збірної Данії, що дає їй змогу посісти почесне місце в цьому списку. Це свідчить про високий рівень підготовки і таланту українських футболістів.

У нижній частині таблиці розташувалися команди, вартість складів яких значно поступається лідерам. Так, суперники України по групі - збірна Словаччини - посідають 21-ше місце, а збірна Румунії опинилася на останньому місці, із сумарною вартістю гравців, що не досягає навіть сотні мільйонів євро. Цікаво зазначити, що якби не видатний гравець Хвіча Кварацхелія, то останню сходинку рейтингу посіла б збірна Грузії, а не Румунія.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: