У Радомишлі під час перереєстрації мотоцикла з’ясували, що у нього є «двійник», який шукала поліція » Новини Житомира
 
 


У Радомишлі під час перереєстрації мотоцикла з’ясували, що у нього є «двійник», який шукала поліція

Автор: news_maker від 26-07-2024, 19:12, переглядів: 7


У сервісний центр МВС у Радомишлі звернувся чоловік для перереєстрації мотоцикла BMW R1200GS. Однак під час перевірки база даних показала, що мотоцикл розшукує поліція у зв’язку з незаконним заволодінням.

На цьому історія могла б закінчитися, але насправді це лише початок. Виявилося, що у «нашого» мотоцикла є незаконний «брат-близнюк», який і втрапив у всі ці кримінальні розбірки.

Повернемося на рік назад на Волинь. Чоловік мав мотоцикл, який вирішив продати. Зустрівся з покупцем, а той каже «Дай проїдусь?» Сів і поїхав собі, на очах у шокованого власника. Той, звісно, одразу кинувся в поліцію і транспорт почали шукати. Знайшли, провели експертизу, а він – підроблений, тобто «двійник». Почалася судова тяганина.

І ось тепер мешканець Житомирщини – власник оригінального мотоцикла – отримав клопіт через чужі оборудки. Та на щастя для нього після спілкування з правоохоронцями все з’ясувалося. А для того, щоб переконатися, що з двоколісником усе в порядку, чоловік пройшов експертне дослідження.

Сервісні центри МВС застерігають: будьте обачними під час вибору транспортних засобів, а за наявності будь-яких сумнівів – звертайтеся до Експертної служби, щоб не втрапити на підробку.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: