ДТП через дикого кабана: у Курненській громаді автівка влетіла в людей, які стояли на узбіччі » Новини Житомира
 
 


ДТП через дикого кабана: у Курненській громаді автівка влетіла в людей, які стояли на узбіччі

Автор: news_maker від 9-09-2024, 18:13, переглядів: 17


Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 вересня близько 23:50 на 189 км автодороги Київ – Чоп, поблизу с. Соколів Курненської громади. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Попередньо встановлено, що 27-річний мешканець м. Рівного, рухаючись автомобілем «Mitsubishi – L200», скоїв наїзд на дикого кабана, який лежав на проїзній частині. Унаслідок цього транспортний засіб виїхав за межі автошляху та зіткнувся з автомобілем «Mitsubishi Pajero Sport», що стояв на узбіччі, та здійснив наїзд на людей, які знаходились біля нього. Після цього «Mitsubishi – L200» потрапив у кювет та перекинувся», – йдеться у повідомленні.

У результаті 28-річний водій «Mitsubishi Pajero Sport», житель м. Харкова та 46-річна жителька Київщини, яка була пасажиркою цього авто, загинули на місці події.

Водія другого автомобіля з травмами було доставлено до Звягельської лікарні.

Нині поліцейські встановлюють всі причини та обставини ДТП у межах кримінального провадження, розпочатого за ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.



Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: