В частині багатоповерхівок Житомира зменшено вартість технічного обслуговування ліфтів » Новини Житомира
 
 


В частині багатоповерхівок Житомира зменшено вартість технічного обслуговування ліфтів

Автор: news_maker від 5-07-2013, 16:16, переглядів: 1 616

В частині багатоповерхівок Житомира зменшено вартість технічного обслуговування ліфтів

Йдеться про будинки, технічний стан ліфтового обладнання яких доглядають приватні спеціалізовані підприємства "Спецліфтреммонтаж", "Ліфтналадка" та "Вертикаль". Виконавчий комітет міської ради ухвалив рішення про зниження тарифів на вказані послуги мінімум до 5,3 %. Одна з причин – перехід підприємств на іншу форму оподаткування – єдиний податок за ставкою у 5%. Але тариф розраховується індивідуально по окремих будинках, каже спеціаліст відділу тарифної політики департаменту економічного розвитку міської ради Олена Славінська:

"В будинках, що належать ОСББ Шевченка 103 та Гоголівська 9, які обслуговує приватне підприємство "Вертикаль", відсоток зменшення вартості значно більший та становить відповідно 36,8% та 47%. Пояснюється це тим, що проведено заміну ліфтів, і нове обладнання потребує менше затрат на його утримання. В приватному підприємстві "Спецліфтреммонтаж" вартість технічного обслуговування ліфта по вулиці Кібальчича 14 ОСББ "Техносервіс" зменшена на 60%"

Такі зміни вартості технічного обслуговування ліфтів вплинуть відповідно і на житлово-комунальні тарифи, пояснила начальник департаменту житлового господарства міськради Світлана Півоварова.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: