У ЖДТУ відбулася церемонія вручення дипломів випускникам » Новини Житомира
 
 


У ЖДТУ відбулася церемонія вручення дипломів випускникам

Автор: news_maker від 6-07-2013, 13:34, переглядів: 2 767

У ЖДТУ відбулася церемонія вручення дипломів випускникам

У Житомирському державному технологічному університеті 6 липня 2013 року, відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам.

Привітати випускників до університету завітав заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський.

«Мені дуже приємно бути на цьому святі. Випускники, ви є гордість нашого міста. Ваші попередники, які навчалися у Житомирському державному технологічному університеті, нині працюють фактично на всіх континентах землі. Хочу побажати, щоб кожен знайшов у цьому житті своє місце. Хтось залишиться працювати у Житомирі і буде підіймати нашу економіку, розвивати наше місто. Наснаги вам, здоров’я і успіхів!», — зазначив Олександр Бочковський.

Дипломи з відзнакою кращим студентам-випускникам вручив ректор Житомирського державного технологічного університету Петро Мельничук: «Весь університет святкує цей визначний день. Хочу побажати випускникам світлого гарного майбутнього, успіхів у всьому і кар’єрних здобутків».

У цьому році дипломи отримали 2573 випускники. Із них — 1469 денної форми навчання. Зокрема, 803 бакалаври, 485 спеціалісти і 181 магістр.

«Я навчалася на факультеті економіки та менеджменту. Тепер я магістр економіки. Студентське життя — це особливі роки, які ніколи не забудуться. Я вдячна і своїм одногрупникам, які стали мені хорошими друзями, і викладачам, які в першу чергу бачили у кожному із нас людину. Коли у нас були якісь проблеми — вони розуміли, підтримували і наставляли», — розповіла випускниця Житомирського державного технологічного університету Ганна Хаярова.

У ЖДТУ відбулася церемонія вручення дипломів випускникам

У ЖДТУ відбулася церемонія вручення дипломів випускникам

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: