У Радомишлі скоєно напад на активіста ДемАльянсу » Новини Житомира
 
 


У Радомишлі скоєно напад на активіста ДемАльянсу

Автор: news_maker від 11-07-2013, 10:36, переглядів: 1 249

У Радомишлі скоєно напад на активіста ДемАльянсу

Сьогодні активіста політичної партії “Демократичний Альянс” Віктора Топольницького побили троє молодиків спортивної зовнішності. Потерпілий пов’язує це зі своєю антикорупційною діяльністю.

О 7:30 ранку біля його приватного помешкання зупинилось авто “Деу Ланос”, з якого вийшло троє чоловіків. Молодики, щоб виманити Віктора з хати, запитались адресу сусіднього будинку. Потім обступили колом і почали бити. Двоє завдавали ударів, а один знімав на камеру. “Десь хвилин п'ятнадцять мене професійно били ці двометрові амбали. Діставали ногами по обличчю, примовляючи “Ну ти зрозумів за шо?” — говорить потерпілий.

У чоловіка наразі дуже побите обличчя, синці та забої по всьому тілу.

Після появи сусідів “спортсмени” швидко сіли в машину і поїхали. Люди встигли частково побачити номер сріблястого “Ланосу” — АА 6717 чи 6517.

Відомий у Радомишлі правозахисник Віктор Топольницький пов'язує це зі своєю громадською активністю. Сьогодні він повинен бути на засіданнях у Радомишльському районному суді. Активіст судиться з власницею замку у Радомишлі Ольгою Богомолець, яка незаконно відгородила частину річки Мика. Також сьогодні у Топольницького призначене судове засідання по справі проти міської ради у рамках кампанії “50 тисяч за мера-корупціонера”.

Приблизно рік тому директор київської юридичної фірми “Партнер” Ігор Кирилюк, який захищає інтереси Богомолець, погрожував дружині Топольницького. Казав, що якщо той “не поумніє, то буде інша розмова”.

Демократичний Альянс вимагає від правоохоронних органів всебічного розслідування даного інциденту. У партії вважають, що у міліції достатньо інформації для встановлення як замовників, так і виконавців злочину.

“Демонструючи свою “силу” проти людей, які борються зі свавіллям влади система показує свою слабкість. Подібні методи мають зворотній ефект”, — переконаний голова Житомирського осередку ДемАльянсу Дмитро Ткачук.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: