Державтоінспекція оголошує про початок спецоперації "Небезпечний вантаж" » Новини Житомира
 
 


Державтоінспекція оголошує про початок спецоперації "Небезпечний вантаж"

Автор: news_maker від 16-07-2013, 12:52, переглядів: 1 941

Державтоінспекція оголошує про початок спецоперації "Небезпечний вантаж"

До 11 серпня на дорогах Житомирщини працівники ДАІ перевірятимуть увесь транспорт, який перевозить потенційно небезпечні вантажі. Під останніми розуміються речовини, матеріали та відходи виробничої діяльності, які під час транспортування можуть спричинити вибух, пожежу чи інші пошкодження. До небезпечних також відносяться токсичні та легкозаймисті речовини, гази, радіоактивні матеріали тощо. Відповідальними за подібні перевезення є підприємства або фізичні особи, що займаються відправкою або отриманням небезпечних вантажів, каже старший інспектор організації дорожнього руху обласного управління ДАІ Олександр Омельчук:

"Саме тому, окрім авто буде перевірено ще й ці установи та підприємства, які надають ці послуги. Буде перевірено технічний стан транспортних засобів, що здійснюють такі перевезення. Якщо буде виявлено якісь порушення при перевезенні, наприклад, відсутність маршруту руху, узгодженого з державтоінспекцією, проблеми зі страховкою чи свідоцтвом автотранспортного засобу, буде складено адміністративний протокол за статтею 132 ч.1"

Зокрема, у разі виявлення порушень відповідальні особи муситимуть сплатити штраф, зауважує Олександр Омельчук. Для громадян його сума коливатиметься від 340 до 510 гривень, для посадовців – від 510 до 680 гривень.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: