Після приїзду журналістів у ЖБК «Космос» знайшли гроші на ремонт одразу 2 ліфтів » Новини Житомира
 
 


Після приїзду журналістів у ЖБК «Космос» знайшли гроші на ремонт одразу 2 ліфтів

Автор: news_maker від 21-07-2013, 18:43, переглядів: 1 778

Після приїзду журналістів у ЖБК «Космос» знайшли гроші на ремонт одразу 2 ліфтів

Нагадаємо, матеріал від 4 липня: У Житомирі вже кілька місяців в одній з багатоповерхівок мікрорайону «Провамтоматика» не працює ліфт. Мешканці 14-типоверхівки припускають, що ліфт їм відключили через відмову від карток.

Пішки на 14 поверх двічі на день підіймається Аліна Андрійчук з новонародженою донькою та малолітнім сином. Три місяці тому у їхньому будинку за адресою Бородія, 62 відключили ліфт. Мешканці вважають, що причиною раптової зупинки ліфту слугувала відмова від ліфтових карток

Не зважаючи на те, що люди справно платили за обслуговування, ліфт і раніше постійно ламався. Терпець увірвався, коли на дверях кабіни з’явилося оголошення від ЖБК «Космос», де мешканцям пропонувалося самостійно зібрати кошти на ремонт. Люди обурилися: на що ж йшли гроші, які вони платили раніше?

У житловому кооперативі запевняють – використовувати ліфт більше не можна, бо декілька років тому сплив термін його експлуатації і це не пов’язано з відмовою купувати картки.

«Люди багато що говорять, але ліфт дійсно потребує ремонту. Ціна питання 57 тисяч гривень. Вони платили за обслуговування ліфта, а не за капітальний ремонт. Є обслуговування ліфта – кошти, які заложені в карточці, а є капітальний ремонт», - каже керівник житлового кооперативу Анатолій Козарик.
Гроші на ремонт одразу 2 ліфтів пасажирського та вантажного знайшлися дуже швидко. На сьогодні вже проводиться ремонт обох ліфтів.

Після приїзду журналістів у ЖБК «Космос» знайшли гроші на ремонт одразу 2 ліфтів

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: