Жительку Чуднівського району Ганну Жихареву привітали зі сторічним ювілеєм » Новини Житомира
 
 


Жительку Чуднівського району Ганну Жихареву привітали зі сторічним ювілеєм

Автор: admin від 24-07-2013, 14:37, переглядів: 1 414

Жительку Чуднівського району Ганну Жихареву привітали зі сторічним ювілеєм

Днями найстарша жителька району Ганна Андріївна Жихарева святкувала свій столітній ювілей. Розділити з довгожителькою та її ріднею цю знаменну дату завітали і заступник голови облдержадміністрації Микола Дейсан, голова Чуднівської райдержадміністації Максим Самчик, голова Чуднівської районної ради Валерій Копчик та голова районної ветеранської організації Микола Шваб.
Заступник голови облдержадміністрації вручив ювілярці вітання від Президента Віктора Януковича, а також - квіти та подарунки.
Народилася Ганна Андріївна в Андрушівці, та вже більше десяти років як переїхала на Чуднівщину до єдиної доньки, яка сама вже на пенсії.
Незважаючи на свій вік, жінка завжди має гарний настрій, життєрадісна, любить дивитися телепередачі, милуватися квітами, що майорять на клумбі біля під’їзду, а особливо - читати казки маленькій правнучці Юліанці.
Ганна Андріївна була свідком революції, війни, голоду. Пережила воєнне лихоліття, відбудову, перебудову. Та, незважаючи на всі ці випробування і страждання, доля послала їй тепло і турботу від доньки та зятя. Тішиться бабуся двома онуками, радіє правнукам. І вважає, що це її найголовніше життєве багатство.
В цей літній день у Чуднові зібралася вся велика родина ювілярки. В квартирі гамірно, весело, линуть вітальні слова, тости за здоров’я ювілярки.
Прес-служба Житомирської облдержадміністрації

Жительку Чуднівського району Ганну Жихареву привітали зі сторічним ювілеєм

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: