Кожен може стати меценатом фестивалю «Я ВІРЮ!» і виграти путівку до Греції » Новини Житомира
 
 


Кожен може стати меценатом фестивалю «Я ВІРЮ!» і виграти путівку до Греції

Автор: admin від 26-07-2013, 15:52, переглядів: 1 563

Кожен може стати меценатом фестивалю «Я ВІРЮ!» і виграти путівку до Греції

Кожен житомирянин і гість нашого міста може стати меценатом Першого Міжнародного пісенного фестивалю дітей та молоді з особливими потребами «Я Вірю!».

Житомиряни зможуть придбати квиток на виставу відомого театру, що виступить у Житомирі в рамках фестивалю. Цей квиток візьме участь у розіграші подарунків для меценатів. Благодійники можуть виграти 2 путівки до Греції, путівку до бази відпочинку «Рось», також – ноутбуки, велосипеди, футболки, ручки та іншу атрибутику з логотипом фестивалю.

Можливість взяти участь у такому розіграші дасть і придбання квитка на унікальний захід, що буде проводитись на території біля готелю «Житомир» протягом трьох днів увечері. Це буде концерт зірок української естради та захоплююча розважальна програма. А також можливість неформального спілкування з зірками. Підсумком цих заходів стане велика творча неформальна зустріч-вечеря з гостями і учасниками, меценатами фестивалю, зірками естради, громадськими діячами, цікавими особистостями увечері 24 серпня в готелі «Житомир».

Родзинкою фестивалю стане аукціон, на якому буде продана картина «Я вірю!». Її створила відома художниця, майстер народної творчості з м. Новоград-Волинський Ірина Голеня. Людина, яка стане новим володарем картини, отримає ще один, унікальний у своєму роді подарунок! Увечері, він піде на творчу зустріч до найкращого ресторану в Житомирі разом з учасницями дуету «Анна-Маря» - сестрами Анною і Марією Опанасюк.

Про те, де можна придбати квитки, та про інші деталі фестивалю читайте згодом. Ще більше інформації на сайті http://www.eco-missia.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: