Ольга Пархомчук розповіла як ідуть роботи із завершенням будівництва по вул. Щорса, 155 » Новини Житомира
 
 


Ольга Пархомчук розповіла як ідуть роботи із завершенням будівництва по вул. Щорса, 155

Автор: admin від 26-07-2013, 16:02, переглядів: 1 497

Ольга Пархомчук розповіла як ідуть роботи із завершенням будівництва по вул. Щорса, 155

26 липня 2013 року Директор КП «Агентство з управління майном» депутат міської ради Ольга Пархомчук розповіла як ідуть роботи із завершенням будівництва по вул. Щорса, 155.

«18 липня 2013 р. ми відновили роботи. Був демонтований і вивезений баштовий кран. Всі роботи з його використанням вже завершені. Вирішується питання щодо виділення 8,9 мільйонів гривень на добудову цього будинку, яке буде включено в Закон України «Про зміни до державного бюджету Україн на 2013 рік», що будуть розглядатися на найближчій сесії Верховної Ради. Ми вже почали тендерну процедуру, щоб отримати ці кошти та одразу їх використовувати», - розповідає Ольга Пархомчук.

Загалом на завершення подібних будівництв по всій Україні з бюджету планується виділити 41 млн. грн., з цієї суми 8,9 млн. буде спрямовано КП «Агентство з управління майном», щоб завершити будівництво по вул. Щорса 155 в місті Житомирі.

Ольга Пархомчук зауважує, що навіть після продажу вільних квартир коштів на повну добудову не вистачать, через що внутрішні роботи в квартирах кожен з жителів буде проводити самостійно: «Сьогодні для повної добудови потрібно більше 25 мільйонів. За домовленістю з інвесторами ми виключили внутрішні роботи, щоб була вода, газ, каналізація проведені до квартири, а по квартирі кожен буде робити ці роботи (стяжку полу, штукатурку, встановлення сантехніки, опалення) самостійно. Для добудови нам потрібно трохи більше 13 мільйонів. Різниця між необхідними 13 млн. та 8,9 млн., які виділить держава, буде покрита за рахунок продажу вільних квартир».

На завершення депутат дала пораду всім, хто в майбутньому буде інвестувати в будівництво: «Об’єднуйтесь і контролюйте кожну копійку своїх коштів. Ви маєте право знати на що витрачаються гроші».

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: