На околиці Житомира подвір`я приватних будинків підтоплює через зариту канаву » Новини Житомира
 
 


На околиці Житомира подвір`я приватних будинків підтоплює через зариту канаву

Автор: news_maker від 30-07-2013, 14:47, переглядів: 1 913

На околиці Житомира подвір`я приватних будинків підтоплює через зариту канаву

Мешканці приватного сектору поблизу вулиці Баранова у Житомирі регулярно страждають від підтоплень.

Люди кажуть: після рясних дощів на їхніх подвір’ях збирається вода. У своїх бідах вони звинувачують сусіда, який засипав водовідвідну канаву і поставив на ній бетонний паркан.

Мешканці приватних будинків переконані – стічна канава сусіду не належить, її прорили комунальники ще у 50-х роках, щоб відвести воду з болота. Проте, тільки-но жителі провулку беруться за лопати, щоб прочистити канаву, сусід знову її засипає. Чоловік каже, що боїться, аби його паркан не завалився.

Жителі провулку Далекого говорять, що їхньому сусіду «закон не писаний». За їх словами, колишній депутат Корольовської районної ради Євген Козловський хизується тим, що досі має зв’язки у міськраді, тому робитиме з канавою, що захоче, і на думку людей не зважає. За словами мешканців, чоловік узявся навіть погрожувати занадто «говірким» сусідам фізичною розправою, якщо ті не перестануть «лізти до його канави».

Втім, в управлінні регулювання земельних відносин Житомирської міської ради пояснюють – водостічні канави, які знаходяться за межами огорож, належать місту, і у власність екс-депутату не передавались. Заступник начальника управління регулювання земельних відносин Валерій Драга каже, що перш ніж заявляти права на будь-що, необхідно показати відповідні документи, яких, за інформацією чиновника, у пана Козловського немає.

Мешканці провулку Далекого неодноразово зверталися у міськраду. Поки що справа блукає кабінетами різних управлінь, проте вони зупинятися не збираються. Якщо найближчим часом проблему не вирішать чиновники – люди підуть шукати правди у суді.
На околиці Житомира подвір`я приватних будинків підтоплює через зариту канаву

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: