Ремонтні роботи на центральному стадіоні Житомира можуть розпочатися вже у найближчий час » Новини Житомира
 
 


Ремонтні роботи на центральному стадіоні Житомира можуть розпочатися вже у найближчий час

Автор: admin від 6-08-2013, 14:16, переглядів: 1 453

Ремонтні роботи на центральному стадіоні Житомира можуть розпочатися вже у найближчий час

Дванадцять мільйонів гривень необхідно для першої черги робіт по реконструкції центрального стадіону в Житомирі. З державного бюджету на це пообіцяли 9,4 мільйона. Директор департаменту містобудування, архітектури та будівництва облдержадміністарції Григорій Красійчук говорить, що саме таку суму передбачили в урядовій постанові, яка з'явилася нещодавно :
"Сюди входить реконструкція центральної трибуни десь на сім тисяч глядачів, підтрибунні приміщення, благоустрій. Все буде залежати, звичайно, від надходження коштів і ритмічності їх використання. Ми плануємо використати всі ці гроші в цьому році і в основному завершити першу чергу реконструкції стадіону".

Директор департаменту розповів, що виконавець робіт вже відомий – переможцем тендеру стало житомирське ТОВ Артхаус. За словами Григорія Красійчука, будівельники готові розпочинати роботи за власні кошти, в очікуванні, коли надійдуть гроші, обіцяні державою.

Зауважимо, що з обласного бюджету виділили 400 тисяч гривень на реконструкцію манежу, ще трохи більше двох мільйонів для завершення першої черги також сподіваються знайти. Між тим, це лише початок великої роботи, зазначає Григорій Красійчук:

"Це ми говорили лише про центральну трибуну. А є ще ж і східна, і західна трибуни, і про тепло треба подумати, і про освітлення. Я думаю, якщо загалом ми вкладемося у 50 мільйонів, це буде добре. Тому що деякі трибуни, мабуть, взагалі доведеться валити, вони знаходяться в аварійному стані, і нові споруджувати. Там дуже буде багато питань. Дай Бог, хоча б зробити те, що ми намітили в першу чергу".

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: