Міська влада та працівниками ТТУ розробляли спільні кроки вирішення проблем підприємства » Новини Житомира
 
 


Міська влада та працівниками ТТУ розробляли спільні кроки вирішення проблем підприємства

Автор: news_maker від 9-08-2013, 14:56, переглядів: 1 464

Міська влада та працівниками ТТУ розробляли спільні кроки вирішення проблем підприємства

Питання виплати заробітної плати та подальше функціонування КП «ЖТТУ» розглядалися вчора, 08 серпня 2013 року, під час засідання примирної комісії за участю міського голови Володимира Дебоя, заступника міського голови Юрія Мойсеєва, представників профспілки ТТУ.

Працівники ТТУ звертаються до міської ради щодо допомоги в отриманні коштів державної субвенції за безкоштовне перевезення громадян пільгових категорій.

Представники профспілки зазначають, що претензій до міської влади не мають, навпаки, вдячні за спрямування понад 3 млн.грн. із міського бюджету на ремонт рухомого складу. Проте, і ці кошти надходять повільно: із тримільйонної суми тільки нещодавно на рахунок підприємства через затримки казначейства прийшли лише перші 800 тис.грн.

Міський голова Володимир Дебой завжди виступає за інтереси комунального підприємства. Зокрема, керівник міста неодноразово піднімав питання щодо системи оподаткування комунального ТТУ та приватних авто перевізників. Адже саме через загальну систему оподаткування трамвайно-тролейбусне управління сплачує чи не в десятки разів більше податків у порівнянні з «приватниками», при цьому являючись єдиним соціальним перевізником, який 100-відсотково забезпечує пільгові категорії громадян.

Мер Житомира також наголосив на необхідності збільшення рухомого складу ТТУ та ремонтуванні техніки. Адже наявна кількість техніки нездатна забезпечити всі маршрути.

Примирна комісія досягла згоди в об’єднанні зусиль міської влади, колективу підприємства задля вирішення ситуації із виплати заробітної плати, проведення ремонтів рухомого складу та збільшення кількості одиниць тролейбусів.

Також одноголосно головою примирною комісії обрано заступника міського голови Юрія Мойсеєва замість колишнього заступника міського голови Петра Закусило.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: