Голова обласної ради відвідав Потіївську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат » Новини Житомира
 
 


Голова обласної ради відвідав Потіївську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат

Автор: news_maker від 12-08-2013, 18:34, переглядів: 1 944


У рамках робочої поїздки до Радомишльського та Малинського районів 9 серпня голова Житомирської обласної ради Йосип Запаловський побував у Потіївській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Житомирської обласної ради, що у Радомишльському районі.

Керівник обласної ради оглянув навчальні та спальні приміщення цього особливого навчального закладу, лікувально-реабілітаційні кабінети, місця для дозвілля, спорту, занять творчістю, зустрівся з вихованцями та представниками педагогічного колективу, ознайомився з ходом підготовки до нового навчального року.

Спілкуючись із вихованцями, голова обласної ради поцікавився, як вони проводять літні канікули, як оздоровилися та відпочили, побажав їм за період, що залишився до осені, набратися нових сил для навчання, а також здійснення всіх їхніх мрій.

Йосип Запаловський подякував педагогічному колективу, вихователям закладу за професійне ставлення до виконання обов’язків, відданість справі та за їх любов до дітей.

«Створювати комфортні умови для якісного навчання та виховання, задоволення гуманітарних потреб дітей – серед головних пріоритетів роботи органів влади та органів місцевого самоврядування. А якщо йдеться про дітей особливих – сиріт чи фізичними вадами, то і поготів. У нашій області силами органів влади, педагогічних колективів, небайдужої громадськості робиться чимало, щоб кожна сирота, дитина з обмеженими фізичними можливостями почувала належне родинне тепло та відповідну державну підтримку. І прикладом цього – Потіївська спеціальна загальноосвітній школа-інтернат І-ІІІ ступенів Житомирської обласної ради», – сказав голова обласної ради.

Він повідомив, що й надалі сам особисто, активний депутатський корпус області будуть докладати зусиль, щоб цей та інші такі ж дитячі навчальні заклади зміцнювали та розвивати свою матеріально-технічну базу. Якщо для поліпшення умов перебування та реабілітації особливих дітей у стінах цього закладу потрібне його перепрофілювання – з інтернату на навчально-реабілітаційний центр,то обласна рада готова це підтримати.

Для потреб навчального закладу Йосип Запаловський передав пральну машину.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: