Ні міліція, ні прокуратура не реагують на численні повідомлення про злочини » Новини Житомира
 
 


Ні міліція, ні прокуратура не реагують на численні повідомлення про злочини

Автор: news_maker від 13-08-2013, 12:05, переглядів: 1 288

Ні міліція, ні прокуратура не реагують на численні повідомлення про злочини

У вівторок, 13 серпня, о 11:00 розпочнеться “штурм” Управління Державної міграційної служби України в Житомирській обл., що розташоване за адресою: м. Житомир, вул. Пушкінська, 44.
У ДемАльянсі обурені рівнем свавілля в даному органі і прийдуть пробити цю “неприступну браму” корупції та беззаконня. Причиною такого кроку стали: затримки термінів виготовлення паспортів, здирництво і необґрунтовані платежі, невиконання Законів України та порушення конституційних прав громадян.
Всі ці ознаки порушень можна простежити на прикладі Івана Фурлета, який у двох судових інстанціях довів незаконність дій службовців. Рішенню суду зобов’язує ДМС розглянути його документи без зайвих платежів (при сплаті лише державного мита - 170 грн.)
КОПІЇ ПОСТАНОВ ДОДАЮТЬСЯ:
http://www.slideshare.net/ztda/ss-25163859
http://www.slideshare.net/ztda/povne-rishennja-sudu

“Мені нічого іншого не лишається робити, окрім як штурмувати ДМС. Я отримав рішення суду, що набуло законної сили. Попри це керівництво ДМС, стверджує, що не розуміє його і відмовляється виконувати написане у документі, який має законну силу”, - коментує Іван Фурлет.
Відео про те, як в.о. начальник управління ДМС Анатолій Федорчук не розуміє, що написано у рішенні суду.

Ні міліція, ні прокуратура не реагують на численні повідомлення про злочини. Тому, озброївшись “тараном”, громадяни змушені вимагати припинити свавілля в державній установі.

Довідково:
В Україні є чинним рішення ВАСУ (http://bit.ly/pasport170_VASU) у справі Ігора Блюменталя проти ДМС, у якому встановлено: “послуги ДМС” не є обов’язковими, плата “за бланк” - необґрунтована, а отже примушення сплати за них є неправомірним.
Всеукраїнська кампанія СТОП свавіллю в паспортних столах! спрямована на боротьбу з переплатами при оформленні закордонного паспорту і триває з березня 2012 року.
У рамках кампанії активісти Демократичного Альянсу разом з громадянами проводять рейди до органів Державної міграційної служби (ДМС) з метою виявлення та припинення порушень законної процедури видачі закордонного паспорту. Вже розглянуто або в процесі розгляду десяток справ громадян проти ДМС, у яких оскаржено неправомірне нав’язування платних послуг.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: