Під вивіскою "Житомиртурист" працює зовсім інша туристична фірма » Новини Житомира
 
 


Під вивіскою "Житомиртурист" працює зовсім інша туристична фірма

Автор: news_maker від 13-08-2013, 14:10, переглядів: 2 145

Під вивіскою "Житомиртурист" працює зовсім інша туристична фірма

За старими дверима зі старою вивіскою "Туристсько-екскурсійний відділ" працює двоє представниць іншої турфірми. Вони повідомили, що мають усі необхідні документи для надання туристичних послуг і винаймають це приміщення у ДП "Житомиртурист". Щодо "чужої" вивіски на фасаді будівлі, то їх попросити на деякий час її залишити.
Тутешній бугалтер розповіла, що "Житомиртурист" віднедавна вже не надає туристичні послуги і живе лише за рахунок здання своїх приміщень у оренду. Керівники його знаходяться у Києві, оскільки це дочірнє підприємство приватного акціонерного товариства з туризму та екскурсій "Укрпрофтур". Приміщення "Житомиртуриста" дирекція планує продати.
"Працюю лише до серпня, як і решту працівників мене скорочують. Декому з наших водіїв досі не виплатили зарплату. Дирекція обіцяє заплатити після продажу приміщення" - розповіла жінка.
Представники адміністрації "Укрпрофтур" у Києві відмовилися коментувати нинішні справи, сказали лише, що ніяких проблем із його діяльністю немає.
Як повідомив один з колишніх екскурсоводів ця турагенція перестала існувати як державна власність ще в 90х. "Укрпрофтур" нині заявляє про себе як про велике туристичне об єднання України, створене в 1991 році Федерацією професійних союзів та Фондом соцстрахування України. Його дочірні підприємства є ще в Бердичеві, Новоград-Волинському та Овручі. Імовірно, що їх доля такаж як і у "Житомиртуриста".
Поглянувши на розцінки "Житомиртуриста", які досі знаходяться на дошці перед входом стає зрозуміло: ціни значно завищено.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: