На Житомирщині для опалення шкіл та дитячих садочків продавали неякісне вугілля » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині для опалення шкіл та дитячих садочків продавали неякісне вугілля

Автор: news_maker від 15-08-2013, 18:58, переглядів: 1 493

На Житомирщині для опалення шкіл та дитячих садочків продавали неякісне вугілля

В нашій області з початку року викрито дві організовані злочинні групи з корумпованими та міжрегіональними зв'язками. Учасники злочинних груп скоїли 7 кримінальних правопорушень, три з них пов'язані із розкраданням бюджетних коштів, повідомляє прес-служба правоохоронного відомства.

Десять мільйонів гривень збитків завдала державі злочинна діяльність однієї з цих груп, поінформував журналістів на прес-конференції тимчасово виконуючий обов'язки начальника УМВС України в Житомирській області Василь Дячук: "Посадові особи одного з підприємств, яке розташоване на території іншої області, а філіали знаходяться на території Житомирщини, займалося розкраданням бюджетних коштів в особливо великих розмірах. Вони перепродавали вугілля. Проведеними експертизами було встановлено, що вугілля, яке розвозилося через відділи освіти до шкіл та дитячих садків нашої області, містить велику кількість домішок. Там були збитки понад 10 мільйонів".

У справі проходять п’ять фігурантів. Завдяки тому, що на майно підприємства накладено арешт, 90% збитків державі вже відшкодовано, зазначив Василь Дячук.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: