10 тур РОС-чемпіонату міста Житомира з футболу » Новини Житомира
 
 


10 тур РОС-чемпіонату міста Житомира з футболу

Автор: news_maker від 16-08-2013, 17:16, переглядів: 1 624

10 тур РОС-чемпіонату міста Житомира з футболу

Відбулись матчі 10 туру РОС-чемпіонату міста Житомира з футболу в якому лідер чемпіонату команда «Профільтех» зазнала першої поразки у чемпіонаті. 13 серпня на стадіоні Спартак відбулась центральна гра 10 туру в якій зустрілись команди «Бараші-Житомир» та Профільтех». Номінальні господарі поля активно і впевнено розпочали гру і вже в дебюті зустрічі провели два м’ячі у ворота профільтехівців, які були явно не готові до такого агресивного початку зі сторони суперника. Надалі гра вирівнялась, але з середини першого тайму через травми почергово залишили поле лідери команди «Профільтех» Власюк А. та Борисюк В. В другому таймі без своїх лідерів профільтехівцям було важко, проте вони зуміли відквитати один м’яч і мали можливості зрівняти рахунок, однак пропустили контратаку суперника. Під завісу матчу через травму поле залишив ще один гравець команди «Профільтех». Це був явно не день лідера чемпіонату. Дуже сподобалась команда «Бараші-Житомир» у цьому матчі гравці якої були дуже зібрані, швидкісні, намагались не поступались у боротьбі на кожному клаптику поля.
В іншому матчі туру «Галант-ПакТрейд» не зумів нічого протиставити команді СКМ «Беркут» хоча першою відкрила рахунок. Надалі повну перевагу мали беркутів ці, а суперник намагався грати на контратаках. Якщо перший тайм завершився мінімальною перевагою міліційної команди, то в таймі другому вони провели ще два м’ячі і довели справу до розгрому.
В понеділок відбулось засідання контрольно-дисциплінарного комітету на якому команді «Пулини» зарахована технічна поразка за участь у матчі 9 туру «Пулини» – СКМ «Беркут» гравців не заявлених на участь у чемпіонаті. Аналогічне засідання відбулось 15 серпня на якому команді «Ультра» зарахована технічна поразка за участь у матчі 10 туру «Ультра» - «Стандарт» гравця, яких заявлений за команду «Бараші-Житомир», а саме Мамчич Роман. Сам гравець дискваліфікований до завершення сезону 2013 року. Дуже прикро, що з’являються такі випадки неспортивної поведінки, неповаги до суперників з боку представників команд та гравців. Сподіваємось, що це стане уроком для інших команд.

Результати матчів 10 туру:

«Профільтех» – «Бараші-Житомир» 1:3 (0:2)
«Стандарт» – «Ультра» +/-
«Стелла-Олімпік» – «ДВС» +/-
«Галант-ПакТрейд» – СКМ «Беркут» 1:4 (1:2)
10 тур РОС-чемпіонату міста Житомира з футболу

Категорія: Новини / Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: