Мер Житомира доповідає: на рахунку ТТУ вже 3,6 млн.грн » Новини Житомира
 
 


Мер Житомира доповідає: на рахунку ТТУ вже 3,6 млн.грн

Автор: news_maker від 22-08-2013, 19:22, переглядів: 1 688

Мер Житомира доповідає: на рахунку ТТУ вже 3,6 млн.грн

Завдяки злагодженій співпраці міської та обласної влади із органами казначейства вже 22 серпня 2013 року, на рахунок КП «ЖТТУ» надійшли 3,6 млн.грн.

Зокрема, підприємству нараховано 2,1 млн.грн. виділених із міського бюджету раніше та 1,5 млн.грн. за рішенням сьогоднішньої сесії міської ради. Про це повідомив Житомирський міський голова Володимир Дебой.

«Дякую депутатам міської ради, які прийшли на сесію міської ради та одноголосно підтримали рішення про поповнення статутного фонду підприємства, а також керівництву казначейства за дотримання слова та конструктивну роботу. Саме завдяки цьому вже сьогодні на рахунок ТТУ надійшли 3,6 млн.грн. Люди в найкоротші терміни почнуть отримувати заробітну плату», – сказав Володимир Дебой.

Крім того, ще 800 тис.грн. розпочали виплачувати на ТТУ ще з від учора. Таким чином із 5,6 млн.грн. заборгованості з виплати заробітної плати 4,4 млн.грн. отримають працівники підприємства найближчим часом. Ще 1,2 млн.грн. за рахунок державної субвенції надійдуть до кінця місяця.

Ще під час сесії мер Житомира акцентував на необхідності прийняття цього рішення вже сьогодні, аби люди якомога раніше змогли отримати заробітну плату.

Нагадаємо, сьогодні, 22 серпня 2013 року, житомирські депутати одноголосно підтримали ініціативу міського голови Володимира Дебоя та голови облдержадміністрації Сергія Рижука щодо виділення 1,5 млн.грн. із міського бюджету та перерозподілу 9,437 млн.грн. коштів державної субвенції на поповнення статутного фонду КП «ЖТТУ».

Не зважаючи на скептичні репліки присутніх у залі народних обранців, гроші людям розпочали виплачувати навіть раніше запланованих термінів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: