В Житомирі визначені переможці конкурсу з надання житлово-комунальних послуг » Новини Житомира
 
 


В Житомирі визначені переможці конкурсу з надання житлово-комунальних послуг

Автор: admin від 3-09-2013, 19:22, переглядів: 1 555

В Житомирі визначені переможці конкурсу з надання житлово-комунальних послуг

В міськраді Житомира оголосили результати конкурсу з надання житлово-комунальних послуг. Загалом 19 суб'єктів господарювання різних форм власності надали заявки на конкурс. Переможцями стали лише комунальні підприємства – ВЖРЕПи. За словами начальника управління жилого господарства Світлани Пивоварової, виграли конкурс ті його учасники-підприємства, які відповідають кваліфікаційним вимогам, можуть забезпечити надання послуг відповідної якості, і конкурсні пропозиції яких визнані найкращими за результатами оцінки конкурсної комісії. Підприємства змагалися за право обслуговування територій міста, традиційно закріплених за ВЖРЕПами.

"14 лотів – це відповідні території, які до цього обслуговували наші 11 ВЖРЕПів, приватна компанія "Коменерго" (територія ВЖРЕПів №10 і№12) та ще одна приватна компанія, яка обслуговувала територію ВЖРЕП №4. Переможцями залишилися наші комунальні підприємства. А приватні підприємства, якщо бажають працювати на нашому ринку, з ними комунальне підприємство буде укладати угоду на окрему послугу там, де вони проявили себе з позитивної сторони, де вони якісно надавали послуги", - зазначає Світлана Пивоварова.

Конкурсна процедура була здійснена на вимогу постанови Кабінету Міністрів України та розпоряджень адміністративної колегії Житомирського територіального відділення антимонопольного комітету. Чи вплинуть результати конкурсу на якість і вартість комунальних послуг в місті – покаже час:

Світлана Пивоварова: "Ми будемо намагатися, щоб більш якісними стали послуги наших комунальних підприємств, які перемогли у цьому конкурсі. Безумовно, потрібно міняти відношення і до своєї роботи, і до тарифної політики, потрібно переглянути перелік своїх обов'язків. Тобто, кожен повинен відповідати за свої функціональні обов'язки".

З переможцями конкурсу протягом 5 календарних днів будуть укладені договори про надання послуг.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: