У Житомирі люди перекрили рух автомобілів через відсутність коштів на підключення нового будинку до опалення » Новини Житомира
 
 


У Житомирі люди перекрили рух автомобілів через відсутність коштів на підключення нового будинку до опалення

Автор: admin від 4-09-2013, 20:09, переглядів: 1 694

У Житомирі люди перекрили рух автомобілів через відсутність коштів на підключення нового будинку до опалення

Новою акцією протесту погрожують родини військовослужбовців, якщо до 15 вересня Міністерство оборони не виділить гроші на завершення робіт по підключенню до опалення будинку по Жукова, 8 у Житомирі.

Влаштувавши акцію протесту 4 вересня, півсотні людей вимагали, аби до них приїхав мер Житомира та представники Міністерства оборони. Втім, не дочекавшись чиновників – вони перекрили рух по проспекту Миру. Люди ходили по пішохідному переходу, заблокувавши рух транспорту.

Через 5 хвилин до них прибули начальник управління комунального господарства Олександр Марцун і заступник міського голови Володимир Кропивницький. Вони повідомили, що зможуть підключили новобудову до опалення, тільки якщо Міністерство оборони оплатить роботи – більше 800 тис. грн. Закінчити роботи до початку опалювального сезону зможуть лише якщо гроші надійдуть впродовж двох наступних тижнів.

Телефоном директор Департаменту капітального будівництва Міністерства борони України Лариса Храмченко пообіцяла Володимиру Кропивницькому, що до 15 вересня гроші надійдуть. Втім, люди таким обіцянкам не вірять і просять втрутитись президента Януковича. Кажуть: якщо до 20 числа грошей не буде – прийдуть більшим натовпом і перекриватимуть трасу до тих пір, поки влада не вирішить цю проблему.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: