Сучасний апарат для обстеження серця відтепер працює у поліклініці ЦМЛ №2 по вул. Лесі Українки » Новини Житомира
 
 


Сучасний апарат для обстеження серця відтепер працює у поліклініці ЦМЛ №2 по вул. Лесі Українки

Автор: admin від 5-09-2013, 22:33, переглядів: 2 410

Сучасний апарат для обстеження серця відтепер працює у поліклініці ЦМЛ №2 по вул. Лесі Українки

Досі медпрацівники користувалися застарілою технікою – попередньому апарату вже перекотило за 20 років, працює завдяки тому, що виготов його військовий завод, – говорять лікарі.

Сучасна новинка техніки обійшлася міському бюджету у 327,6 тис. грн. Про це повідомив сьогодні, 05 вересня 2013 року, Житомирський міський голова Володимир Дебой, який разом із заступником міського голови Олександром Бочковським провели робочу зустріч із керівництвом ЦМЛ №2.

«Коли до нас приїздили японці, то фотографували старий апарат з усіх сторін – як раритет. Такого вони у природі не бачили. Ще вчора ми за допомогою нього проводили обстеження. Сьогодні ж маємо нове таке необхідне обладнання», – говорить головний лікар міської лікарні №2 Віктор Павлусенко.

Мер Житомира Володимир Дебой розповідає, що це – не перший і не останній апарат, який фінансується із міського бюджету. Щороку в медичних закладах міста застаріле обладнання потроху витісняється новітнім.

«У Житомирі – золоті лікарі, єдиною проблемою для яких є застаріле обладнання. Тому ми з міського бюджету фінансуємо сучасне найнеобхідніше обладнання. Нехай воно служить для здоров’я людей», – говорить міський голова.

Поліклініка ЦМЛ №2 вже давно потребувала оновлення обладнання, тим більше – для кардіології. Адже нині понад 60% пацієнтів мають кардіологічне захворювання.

Олесь Кутній, завідуючий кардіологічним відділенням ЦМЛ №2, повідомляє, що завдяки активній підтримці упродовж останніх 2 років сьогодні лікарня №2 м. Житомира перебуває на І місці серед медичних закладів області по рівню забезпечення обладнанням для кардіології.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: