В день міста житомиряни поставили новий творчий рекорд » Новини Житомира
 
 


В день міста житомиряни поставили новий творчий рекорд

Автор: admin від 7-09-2013, 15:34, переглядів: 2 113

В день міста житомиряни поставили новий творчий рекорд

Традиційно одним з головних святкових майданчиків є вулиця Михайлівська. Сьогодні тут вже прикрашали дерева, проводили різні майстер-класи і створювали черговий рекорд Житомира – діти малювали найдовший в історії міста малюнок, вже вдруге: "Взагалі, ця ідея дуже класна. Цього року наш малюнок буде більшим, ніж торік. Трішечки нам погода завадила розвернутися так, як ми хотіли, є певні технічні складнощі. Але, дума, головне, що діти разом в такій творчій формі можуть привітати рідне місто з днем народження. Довжина цього малюнку – понад 300 метрів. Ми його сфотографуємо і, якщо дозволить погода, він буде виставлений, щоб всі бажаючі могли побачити, наскільки у нас талановиті діти, яка у них багата уява, який потенціал. Ми сподіваємося і в майбутньому продовжувати такі проекти. За нашою інформацією, таких довгих малюнків ще в Україні не було. В усякому випадку, це точно рекорд Житомира", – розповів провідний спеціаліст управління культури міськради Андрій Говорадло.

Одними з найактивніших учасників мистецької акції стали вихованці житомирської школи живопису, каже її керівник Інна Величко "Така акція у Житомирі проходить вдруге, ми вже досвідчені і нам дуже подобається не просто приносити домашні заготовки, а створювати роботи саме тут, в день міста на Михайлівській, найкращій вулиці, яка сьогодні так гарно прикрашена. І я дума, що всі діти, які прийшли, вони отримають гарний заряд позитивних вражень. Діти малюють радісний, святковий, веселий Житомир: будинки, птахів, людей, автомобілі, квіти, словом, все, що вони хочуть бачити в своєму місті. Сюжет ми попередньо не обговорювали, вони малюють те, що хочуть і що можуть в таких умовах".

Дитяча фантазія буяє, на малюнках розквітають чудернацькі квіти, а на даху одного з будинків приземлився непізнаний літаючий об’єкт…

Отже, якщо погода не завадить, найдовшу картину можна буде побачити на Михайлівській. І там же ще застати дерева у незвичному вбранні. Зранку-раненько делегації навчальних закладів міста прикрашали дерева – кожен на свій смак і погляд, і в різних номінаціях: "Ми вибрали номінацію "шкільне життя", - розповіла класний керівник 8-б класу ЗОШ№16 Тетяна Мельниченко. – Ми вирішили використати бейсболки з написами "Я люблю Житомир", "Я люблю англійську мову", "Я люблю німецьку мову", словом, все, що викладається в нашій школі, тут є. Крім того, тут наші фотографії – як ми живемо, як відзначаємо свята. Працювати було непросто, нам дісталося найвище дерево. Але спільними зусиллями і з допомогою колег з 21 школи, які дали нам драбину, ми впоралися, і результатом задоволені".
В день міста житомиряни поставили новий творчий рекорд

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: