Житомирські правоохоронці затримали за вбивство злочинця-рецидивіста та його спільника » Новини Житомира
 
 


Житомирські правоохоронці затримали за вбивство злочинця-рецидивіста та його спільника

Автор: admin від 17-09-2013, 19:03, переглядів: 1 682

Житомирські правоохоронці затримали за вбивство злочинця-рецидивіста та його спільника

Обоє причетні до вбивства 41-річного киянина, тіло якого з численими ножовими пораненнями знайшли кілька днів тому у Брусилівському районі Житомирщини. Працівники слідчо-оперативних груп УМВС та райвідділу встановили, що транспортним засобом, яким привезли на Житомирщину загиблого, керували особи з підробленими документами.

Наступного дня міліції вдалося встановити особи та затримати одного з підозрюваних – добре знаного в кримінальному світі ближнього зарубіжжя 54-річного чоловіка, відомого за прізвиськом "Авто Сумський". Загальний стаж його перебування у місцях позбавлення волі сягає 35 років. Востаннє звільнився у січні минулого року. Наразі відносно нього обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Його спільника, 33-річного жителя Чернівців, оперативники затримали 17 вересня в одному з дачних масивів Вінницької області, де він переховувався. За попередніми даними слідства, причиною вбивства стали корисливі мотиви. Обом затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі, повідомляє прес-служба обласного управління МВС.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: