Сформована у Романові дитяча збірна команда з футболу представлятиме Україну в Німеччині » Новини Житомира
 
 


Сформована у Романові дитяча збірна команда з футболу представлятиме Україну в Німеччині

Автор: admin від 23-09-2013, 12:05, переглядів: 2 387

Сформована у Романові дитяча збірна команда з футболу представлятиме Україну в Німеччині

21 вересня у смт Романові відбувся традиційний всеукраїнський дитячий футбольний турнір, приурочений до 90-річчя району. Уже дев’ятий рік поспіль серед юних футболістів кількох команд обирають найкращих гравців, із котрих сформують збірну команда для обміну досвідом між Україною та Німеччиною (наступна поїздка закордон запланована на весну 2014-го року). Цього разу у турнірі брали участь хлопчики та дівчатка віком 11–12 років із шести команд, які представлять Київську, Житомирську та Донецьку області.
У прагненні досягти високої мети своїх земляків підтримує голова Романівської райдержадміністрації Олександр Чорноморець. «Виконуючи завдання Президента України Віктора Януковича, ми намагаємося створити кожній дитині рівні умови для розвитку творчих здібностей, у тому числі – і стосовно занять спортом, – зауважив очільник району. – Ми горді тим, що є причетними до становлення підростаючого покоління. Районна влада й надалі докладатиме всіх зусиль, підтримуючи починання наших спортсменів. До того, нам приємно уже не вперше приймати у себе й гравців із інших міст».
У районі й справді робиться все можливе для покращення фізкультурно-спортивної бази та розвитку масового спорту. Так, активною і, разом із тим, ненав’язливою є популяризація занять спортом серед дітей. «Цього року кількість вихованців Романівської дитячо-юнацької спортивної школи збільшилася на 100 осіб, тобто нині у закладі займається 357 дітей. Досягти такого результату вдалося насамперед за рахунок збільшення тренерських одиниць», – пояснила начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Романівської райдержадміністрації Людмила Ковальчук.
У нових соціальних ініціативах «Діти – майбутнє України» Президент України Віктор Янукович акцентує на необхідності модернізувати дитячі спортивні майданчики. Так, протягом 2013–2014 років заплановане оновлення таких споруд у близько 28 500 начальних закладів. Влада Романівського району усвідомлює важливість настанов Глави держави: два спортивні майданчики із синтетичним покриттям наразі будується біля Романівського ліцею та в селі Печанівка.
Крім того, покращення зазнав і центральний стадіон районного центру, де замінено пластикові сидіння та укріплено опорні стіни. На виконання цих робіт та загальний благоустрій стадіону було витрачено 75 тис. грн спонсорських коштів.
Сформована у Романові дитяча збірна команда з футболу представлятиме Україну в Німеччині

Категорія: Новини / Фото / Новини Житомирщини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: