команда Юних Інспекторів Руху «АвтоЛад» представила Житомирщину на змаганнях у Артеку » Новини Житомира
 
 


команда Юних Інспекторів Руху «АвтоЛад» представила Житомирщину на змаганнях у Артеку

Автор: admin від 25-09-2013, 17:30, переглядів: 2 450

команда Юних Інспекторів Руху «АвтоЛад»  представила Житомирщину на змаганнях у Артеку

Цього тижня повернулась додому команда Юних Інспекторів Руху «АвтоЛад» Тетерівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Житомирського району, яка представляла Житомирську область на XXXVII Всеукраїнському зльоті ЮІР, який проходив на березі Чорного моря в МДЦ «Артек».
Метою цього заходу є активізація діяльності загонів ЮІР та роз’яснення серед неповнолітніх норм безпечної поведінки у процесі дорожнього руху, а загалом – зменшення сумної статистики загибелі та травмування дітей під колесами транспортних засобів.
На урочистій лінійці, присвяченій відкриттю змагань, оголошено привітання міністра внутрішніх справ України учасникам зльоту, усіх присутніх привітали почесні гості, керівництво МДЦ «Артек», відбувся святковий концерт.
Наступного дня в змагання вступили ЮІРівці. За програмою першим було проведення конкурсу «Юний регулювальник», де учасники вправно розводили транспортні потоки, переводили пішоходів через дорогу. Черговим іспитом стали змагання «Велоестафети». Майже десяток загонів після двох етапів реально претендували на призові місця, але на всіх чекав найсерйозніший з етапів – «Знання Правил дорожнього руху». Цікаво, що багато хто з учасників змагань, якби складали цей іспит в реєстраційно-екзаменаційних підрозділах ДАІ, одержали б посвідчення водія, адже знань, продемонстрованих ними вистачить пересічному водієві. Приємно, що учасники команди «АвтоЛад» чудово впорались із найскладнішим випробуванням і увійшли до трійки кращих команд за результатами цього конкурсу. Неабияку обізнаність у наданні першої медичної допомоги показали ЮІРвці у конкурсі «Медична допомога». Заключний етап – конкурс «Агітбригад» тривав цілий день. Чого тут тільки не було, яких сценічних рішень не приймали учасники! Були тут і вистави, і шоу, і концерти, і пісні з танцями. Слід відмітити, що в цьому конкурсі особливо вдалим та змістовним був виступ загону ЮІР із Житомирщини, про що жваво перемовлялися керівники команд інших областей та й не оминуло увагою вдалий виступ шановне журі. Але основної мети досягли всі – зосередили увагу своїх ровесників на проблемі безпеки дорожнього руху, часом гумористично інсценуючи небажані наслідки небезпечної поведінки на шляхах, прищеплювали дітям повагу до професії працівника міліції, і звичайно, пропагували вивчення ПДР, а найголовніше – навчали школярів, як запобігти дорожньому травматизму.
Команда «АвтоЛад» гідно представила Житомирську область і на урочистому закритті зльоту отримала диплом за загальне IV місце серед 29 команд України, Росії, Білорусі та отримала подарунки на згадку про незабутні дні, проведені в атмосфері сміху, дружби і доброзичливості.
Всі учасники загону ЮІР «АвтоЛад» та керівник команди Маєвський Р.Б. висловлюють щиру вдячність людям, які з розумінням поставились до важливості вдалого виступу команди та надали відчутну допомогу у підготовці загону до участі у Всеукраїнському зльоті ЮІР, а саме: народному депутату України Віктору Йосиповичу Развадовському, голові Житомирської районної державної адміністрації Андрію Євтуховичу Кулику, заступнику голови Житомирської районної ради Руслану Віталійовичу Павлюку, начальнику відділу освіти ЖРДА Вікторії Вікторівні Каменчук.

команда Юних Інспекторів Руху «АвтоЛад»  представила Житомирщину на змаганнях у Артеку

команда Юних Інспекторів Руху «АвтоЛад»  представила Житомирщину на змаганнях у Артеку

команда Юних Інспекторів Руху «АвтоЛад»  представила Житомирщину на змаганнях у Артеку

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: