Об’їзна дорога навколо Житомира від Глибочиці до Іванівки за два роки перетвориться на міжнародну автомагістраль » Новини Житомира
 
 


Об’їзна дорога навколо Житомира від Глибочиці до Іванівки за два роки перетвориться на міжнародну автомагістраль

Автор: admin від 1-10-2013, 13:16, переглядів: 4 066

Об’їзна дорога навколо Житомира від Глибочиці до Іванівки за два роки перетвориться на міжнародну автомагістраль

Кабінет Міністрів затвердив проект реконструкції відповідної ділянки автодороги Київ-Чоп – від новозбудованих транспортних розв’язок в селах Глибочиця та Іванівка Житомирського району, загальна протяжність – 22,3 кілометра. Реконструкцію проводитимуть саме на цьому відрізку автошляху, оскільки він є найвужчим на магістралі.

Планується розширити ділянку з двох до чотирьох смуг, зміцнити узбіччя, відремонтувати та збудувати необхідні інженерні споруди і допоміжні об’єкти. Передбачається також будівництво двох нових розв’язок у двох рівнях на перетині з автодорогами Смоківка-Вереси і Житомир-Кам'янка, шляхопроводу для переїзду сільгосптехніки та двох надземних переходів.

В результаті реконструкції обхід міста Житомир, який на даний час є автодорогою другої категорії, буде перетворено в дорогу першої категорії (міжнародна автомагістраль). Роботи планують розпочати в цьому році і завершити впродовж двох років. Для цього виділено понад 1 мільярд гривень.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: