26 сесія Житомирської міськради не змогла ефективно працювати и була закрита через 2 з половиною години » Новини Житомира
 
 


26 сесія Житомирської міськради не змогла ефективно працювати и була закрита через 2 з половиною години

Автор: news_maker від 10-10-2013, 17:19, переглядів: 1 406

26 сесія Житомирської міськради не змогла ефективно працювати и була закрита через 2 з половиною години

Депутати не затвердили порядок денний. Каменем спотикання стало питання євроінтеграції. Воно було внесено на розгляд сесії з голосу і попередньо не обговорювалося ані в комісіях, ані на погоджувальній раді. Питання стосувалося Звернення місцевих депутатів до Президента та Верховної Ради з пропозицією підписати договір про асоціацію з ЄС, проведення євроінтеграційних реформ та звільнення Юлії Тимошенко. Внісши це питання до порядку денного, депутати не змогли набрати кількість голосів, щоб затвердили план роботи сесії в цілому. А тому прийняли інший порядок денний з єдиним питанням – про укладання вже цієї п’ятниці Договору про встановлення партнерських стосунків у різних сферах життя з Польським Плоцьком. Натомість низка важливих для життєдіяльності питань залишилася поза увагою, - коментуючи ситуацію, наголосив міський голова Володимир Дебой. Такий стан справ має під собою політичне підґрунтя, впевнений мер Житомира:

"Цей момент розколювання єдності був можливий на будь-якому питанні, тому що дане питання, яке розглядалося, безпосередньо для Житомир великої ваги взагалі не має. Це просто був пошук піти на конфлікт. Тому прикро, що господарський комплекс міста страждає від такої роботи окремих депутатів"

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: