Співробітництво України з державами ЄС підвищуватиме добробут населення Житомирщини » Новини Житомира
 
 


Співробітництво України з державами ЄС підвищуватиме добробут населення Житомирщини

Автор: news_maker від 10-10-2013, 17:54, переглядів: 1 266

Співробітництво України з державами ЄС підвищуватиме добробут населення Житомирщини

9 жовтня делегація Житомирської області на чолі із заступником голови облдержадміністрації – керівником апарату Олександром Никитюком, що перебуває в Брюсселі, на запрошення Комітету регіонів ЄС продовжила роботу в рамках програми розвитку Північно-східного регіону впродовж XI відкритого тижня Європейських регіонів. Зокрема, представники Житомирщини брали участь у конференції REGIO/РЕГІО з питань регіональної політики та урбанізації – успішна програма для розвитку територій, де обговорювалися проблеми покращення транспортної та соціальної інфраструктури, зміщення вектору інвестицій до бізнесу.
Члени делегації області презентували можливості та потреби в залученні інвестицій в економіку області, окреслили шляхи співробітництва в туристичній сфері.
Представники багатьох європейських країн, які є також учасниками конференції, виявили неабияку зацікавленість у співпраці із Житомирською областю, а Посол однієї з держав Євросоюзу Іон Серпе відмітив багатогранні сторони співробітництва у рамках кошторисів європейських структурних фондів.
Члени делегації, а це директори провідних департаментів облдержадміністрації, на чолі із заступником голови облдержадміністрації – керівником апарату Олександром Никитюком однозначно впевнено стверджують: подальше співробітництво в межах програми Європейської Комісії «Сприяння регіональному співробітництву країн Східного партнерства» принесе винятково позитивні результати для розвитку інвестиційного клімату Житомирщини та підвищенню добробуту населення.
Нагадаємо: Президент України Віктор Янукович чітко окреслив євроінтеграційний курс нашої держави. Подібні локальні ініціативи, безумовно, сприяють налагодженню ділових партнерських стосунків між Європою й Україною.

Прес-служба облдержадміністрації

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: