Працювати у нічний час житомирські підприємства зможуть тільки з дозволу міськради » Новини Житомира
 
 


Працювати у нічний час житомирські підприємства зможуть тільки з дозволу міськради

Автор: news_maker від 16-10-2013, 15:25, переглядів: 1 997

Працювати у нічний час житомирські підприємства зможуть тільки з дозволу міськради

На засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради 16 жовтня 2013 року затверджено нове Положення про порядок встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг на території м. Житомира.

Такий документ дасть можливість відслідковувати розвиток мережі торгівлі у місті, дотримання громадського порядку, тиші та спокою на території Житомира.

У Положенні враховані всі зауваження та пропозиції членів виконкому, зокрема, окреслено, що режим роботи підприємств громадського харчування, розташованих у житлових будинках, встановлюється до 22.00 год. відповідно до рішення Житомирської міської ради від 14.07.11 № 149.

Доопрацьовані і підстави для відмови у встановленні нічного режиму роботи об’єктів торгівлі, заходів ресторанного господарства та сфери послуг.

Відтепер однією із підстав для відмови є наявність документально підтверджених фактів порушень вимог чинного законодавства щодо порядку здійснення господарської діяльності, режиму роботи об’єкта, санітарних норм, громадського порядку і звукового режиму.

«Режим роботи в денний час встановлюється підписанням заяви заступником міського голови. Режим роботи у нічний час буде вважатися встановленим з моменту набирання чинності рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради», – підкреслила директор департаменту власності та ринкового регулювання Житомирської міської ради Вікторія Краснопір.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: