На 90-річчя Чуднівський район отримав амбулаторію і дитсадок » Новини Житомира
 
 


На 90-річчя Чуднівський район отримав амбулаторію і дитсадок

Автор: news_maker від 18-10-2013, 15:57, переглядів: 3 066

На 90-річчя Чуднівський район отримав амбулаторію і дитсадок

Цьогоріч райони області відзначають ювілеї від дня створення. Днями святкував своє 90-річчя Чуднівський район. В урочистостях з цієї нагоди взяв участь голова облдержадміністрації Сергій Рижук. У своєму вітальному слові він зазначив, що Чуднівщина досягла значних успіхів у соціально-економічному розвитку, тут нарощується сільськогосподарське виробництво, відкриваються і оновлюються заклади соціальної сфери. Все це стало можливим завдяки наполегливій, невтомній, щоденній праці чуднівчан, які збирають гарні врожаї, газифікують села, навчають дітей у школі. Очільник області запевнив присутніх у святковій залі, що обласна влада докладатиме максимум зусиль для покращення життєвого рівня мешканців району, впроваджуючи соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича.
На святі з-поміж інших почесних гостей побував Посол Малайзії в Україні Чуа Теонг Бан, який привітав жителів району і зауважив, що Житомирщина розвивається завдяки виваженій і продуманій діяльності обласної влади.
Під час урочистостей Сергія Рижука було нагороджено пам’ятним знаком за особистий внесок у розбудову Чуднівського району та з нагоди 90-річчя від дня створення.
Найкращим подарунком до ювілею району стало відкриття на Чуднівщині сільської амбулаторії і дитячого садочка.
У с. Троща, завдяки спільній роботі районної адміністрації, за допомоги місцевого господарства ТОВ «Аграрний фонд Терещенка», народного депутата Віктора Развадовського, у день святкування ювілею району було відкрито фельдшерсько-акушерський пункт. На відкритті закладу побував голова облдержадміністрації, який наголосив, що жителі села тепер отримуватимуть першу медичну допомогу, не виїжджаючи за межі Трощі, до того ж у комфортних умовах.
Цього ж дня у смт Іванопіль у приміщенні колишнього цукрового заводу, відчинив двері новий дошкільний заклад.
«Одного невеличкого садку на все селище замало для майже чотирьохтисячного населення, тому місцеві жителі гостро відчували потребу у ще одному дошкільному закладі. Лише 25% малят мали змогу здобувати дошкільну освіту, – повідомив голова Чуднівської райдержадміністрації Максим Самчик. – Утворилася черга на влаштування діток до дитсадка. Тому за ініціативи райдержадміністрації, Іванопільської селищної ради, громадськості було вирішено повернути будівлю дітям».
Завідувач нового закладу провела екскурсію для гостей селища та розповіла про те, що із введенням в дію цього приміщення в Іванополі повністю ліквідовано чергу на запис сюди дітей.
Прес-служба облдержадміністрації

На 90-річчя Чуднівський район отримав амбулаторію і дитсадок

На 90-річчя Чуднівський район отримав амбулаторію і дитсадок

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: