Відродження волейбольних традицій Житомирщини: «бронза» житомирських школярів » Новини Житомира
 
 


Відродження волейбольних традицій Житомирщини: «бронза» житомирських школярів

Автор: news_maker від 4-11-2013, 10:13, переглядів: 1 451

Відродження волейбольних традицій Житомирщини: «бронза» житомирських школярів

Ігрові види спорту – найбільш доступні, масові та популярні серед усіх вікових груп, тому саме їх активний розвиток дозволяє найбільш ефективно реалізовувати соціальні ініціативи Президента України стосовно залучення населення до здорового способу життя.
Звичайно, насамперед активізація розвитку спортивних ігор необхідна серед дітей та молоді і у цьому наша область значно покращує свої позиції: змагання з ігрових видів входять до усіх комплексних масових заходів серед школярів та студентів, департаментом сім’ї, молоді та спорту запроваджена чітка система проведення чемпіонатів області серед команд спортивних шкіл.
Наслідком такої роботи є підвищення рейтингу наших ігрових команд на рівні інших областей і останній приклад – «бронзові» медалі юних волейболістів на чемпіонаті України серед школярів, який днями завершився у Вінницькій області, виконавши норматив першого спортивного розряду.
Збірну команду Житомирщини на вказаних змаганнях представляли хлопці 2000-2001 років народження, більшість з яких - вихованці дитячо-юнацької спортивної школи № 1 управління освіти Житомирської міської ради під керівництвом тренера Вадима Кравченка.
Суперниками нашої збірної були 10 команд з інших областей України. Поступившись у півфіналі збірній Полтавської області, у матчі за третє місце житомиряне перемогли команду Івано-Франківська. До речі, «бронза» з волейболу на чемпіонаті України – найвище досягнення для житомирських хлопчиків у цьому виді спорту за останні кілька десятків років.
Склад «бронзових» призерів чемпіонату України:
Богдан Мандрик (Житомир),
Володимир Канавський (Житомир),
Андрій Сорока (Житомир),
Микола Оніщук (Житомир),
Олександр Дубовенко (Житомир),
Роман Гриньок (Житомир),
Ілля Павленко (Житомир)
Роман Калатинець (Новоград-Волинський, тренер Михайло Олендер),
Владислав Лісовський (Коростень, тренер Анжела Гошовська).

Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації щиро вітає юних волейболістів та їх тренера з безперечним успіхом та буде і надалі активно підтримувати розвиток ігрових видів спорту в області.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: