Краща рейдова бригада лісівників на Житомирщині отримала новенький автомобіль УАЗ (Патріот) » Новини Житомира
 
 


Краща рейдова бригада лісівників на Житомирщині отримала новенький автомобіль УАЗ (Патріот)

Автор: news_maker від 6-11-2013, 11:21, переглядів: 1 435

Краща рейдова бригада лісівників на Житомирщині отримала новенький автомобіль УАЗ (Патріот)

Рейдові бригади є в кожному держлісгоспі, їх діяльність спрямована на охорону лісових угідь та боротьбу з браконьєрством. За умовами відомчого конкурсу, що проводиться в області, підсумки діяльності цих підрозділів підводять кожен місяць. А бригаду, яка упродовж трьох місяців поспіль показувала найвищі результати, вирішили відзначати врученням нового автомобіля. Перший такий приз виборола рейдова бригада Баранівського лісомисливського господарства. Начальник Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Володимир Ткачук пояснив, за якими критеріями визначався лідер змагань:

"По-перше, це – складання протоколів, розкриття браконьєрських випадків. Разом з тим, покращення у роботі ми вбачаємо у зменшенні затрат на один рейд. Якщо, наприклад, на початку року один рейд коштував 170 гривень, то сьогодні в даній бригаді затрати на виїзд зменшилися до 100 гривень. І, якщо раніше за 10 рейдів складалося 4-5 протоколів, то сьогодні вже 8 ".

За словами Володимира Ткачука, Баранівське лісомисливське господарство є одним з кращих в області. Черговим підтвердженням стала перемога рейдової бригади цього підприємства у відомчому конкурсі. А новий автомобіль, добре пристосований для роботи в умовах лісових доріг та болотистої місцевості, сприятиме нелегкій та відповідальній роботі лісівників.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: