Сьогодні з самого ранку під Житомирською мерією зібралися підприємці » Новини Житомира
 
 


Сьогодні з самого ранку під Житомирською мерією зібралися підприємці

Автор: news_maker від 21-03-2012, 13:43, переглядів: 2 101

Сьогодні з самого ранку під Житомирською мерією зібралися підприємці

Сьогодні з самого ранку під Житомирської мерією зібралися підприємці, які торгують на ринку «Рада» і стихійні торговці з прилеглих вулиць до «Житньому ринку». Тільки обидві сторони прийшли відстоювати різні інтереси.

Директор ринку Рада привів із собою сотню підприємців, щоб продемонструвати підтримку рішення міської влади про заборону стихійної торгівлі навколо «Житнього ринку».

«Ми підтримуємо ініціативу Житомирського виконкому, тому сьогодні прийшли під стіни мери. Якщо торгаші з Хлібній не підуть, ми самі прийдемо туди і не будемо їх пускати » - говорить Прокопович.

Підприємці кажуть, що торгівля в Житомирі вже давно повинна перейти в цивілізований вигляд, оскільки на вулицях навколо ринку завжди брудно. Також вони кажуть, що всі торговці повинні бути в однакових умовах і запрошують торгувати поруч з ними, на наданою владою території.

Торговці ж з вулиць, що оточують «Житній ринок», прийшли сьогодні під мерію, тому що муніципальна міліція не дозволяє розкласти товари і торгувати на звичних місцях. Вони кажуть, що якщо перейдуть на пропоновану їм територію, то не зможуть нормаль торгувати, оскільки туди ніхто не ходить.

«Під мерію приходили сьогодні не підприємці, а якісь бандити. Власники ринку «Рада» хочуть на нас заробити, а влада їм допомагають. Ми пікетуватиме мерію і держадміністрацію поки наше питання нормально не вирішать », - кажуть торговці.

Сьогодні з самого ранку під Житомирською мерією зібралися підприємці

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: