Автопарк Швидкої допомоги поповнили 2 автомобілями » Новини Житомира
 
 


Автопарк Швидкої допомоги поповнили 2 автомобілями

Автор: news_maker від 23-03-2012, 16:57, переглядів: 3 663

Автопарк Швидкої допомоги поповнили 2 автомобілями

Сьогодні, відбулася знакова для житомирян та медичної галузі міста подія – парк Житомирської станції швидкої медичної та невідкладної допомоги вперше за багато років поповнився двома сучасними автомобілями. Це стало можливим завдяки тісній співпраці керівництва міста із депутатським корпусом та громадськими організаціями.

Житомирський міський голова Володимир Дебой взявся за підтримку медичної галузі особисто. «Вперше в історії медичної галузі міста автомобілі швидкої допомоги передаються безкоштовно завдяки допомозі Товариства Червоного хреста, а також депутата міської ради Михайла Пухтаєвича, – говорить керівник міста. – Вперше цьогоріч ми збільшили у 7 разів фінансування на медикаментозне забезпечення швидкої допомоги. Адже розуміємо: від якості та оперативності надання першої медичної допомоги залежить майбутнє людини». Міський голова також запевнив, що така співпраця активно продовжуватиметься, адже медицина міста потребує суттєвої модернізації та оновлення.

«Я, як депутат міської ради, відгукнувся на ініціативу і зробив усе можливе, аби у Житомирі з’явився ще один автомобіль швидкої допомоги», – сказав Михайло Пухтаєвич, якому вдалося привезти до Житомира автомобіль швидкої допомоги Mercedes Sprinter.

Голова обласної організації Товариства Червоного Хреста України Олександр Богдан подякував керівництву міста та медичних закладів за тісну налагоджену співпрацю на спільну мету. «Адже результат таких стосунків видно – ось конкретна допомога громаді міста», – сказав Олександр Богдан.

Автомобілі Volkswagen Transporter та Mercedes Sprinter повністю укомплектовані новим сучасним обладнанням. Автомобіль швидкої допомоги Volkswagen Transporter спрямовуватиметься насамперед на виклики для надання невідкладної допомоги дітям міста. Вже із завтрашнього дня автомобілі почнуть здійснювати свою соціальну місію – курсувати на допомогу житомирянам.

Житомирська міська станція швидкої і невідкладної медичної допомоги надає невідкладну медичну допомогу населенню м. Житомира (270498 осіб).

Склад Житомирської міської станції швидкої і невідкладної медичної допомоги:

– центральна станція – вул. Щорса, 98-в; працює 9 бригад;

– підстанція № 1 – вул. Селецька, 15; працює 5 бригад;

– підстанція № 2 – вул. В. Бердичівська, 34; працює 5 бригад.

На ЖМСШНМД налічується 28 автомобілів (при нормативному показнику – 56 автомобілів), із яких – 25 санітарні, 3 – спецавтомобілі.

Медичну допомогу населенню надають 19 бригад, з них 9 лікарських (4 загальнопрофільних, 3 кардіологічних, 1 психіатрична, 1 педіатрична) та 10 фельдшерських. У 2011 році бригадами було здійснено 79876 виїздів, надано допомогу 77099 особам.

Автопарк Швидкої допомоги поповнили 2 автомобілями

Автопарк Швидкої допомоги поповнили 2 автомобілями

Автопарк Швидкої допомоги поповнили 2 автомобілями

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: