У вихідні Житомир перетворився на більярдний Олімп » Новини Житомира
 
 


У вихідні Житомир перетворився на більярдний Олімп

Автор: news_maker від 25-11-2013, 11:03, переглядів: 1 725

У вихідні Житомир перетворився на більярдний Олімп

23-24 листопада у Житомирі відбувався фінальний етап відкритого обласного фестивалю «Мама, тато, я – більярдна сім’я», який проходив у більярдному клубі «Арена». У заході, організованому обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації взяли участь більше 20 сімей-любителів більярду з усієї Житомирської області. До складу кожної команди входило дві особи – мама або тато і дитина до 17 років.

Мета фестивалю – це популяризація здорового способу життя, формування у населення потреби займатися оздоровчою фізичною культурою в колі сім’ї та визначення найбільярднішої сім’ї Житомирщини.

Висловлюючи свою точку зору щодо проведення цих змагань, заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації Ярослав Долгих зазначив, що це досить оригінальний фестиваль. Це популяризація здорового способу життя серед підростаючого покоління та стимулювання батьків показувати гарний приклад для своїх дітей. За словами Ярослава Дмитровича, цей фестиваль зміцнює родину та сприяє формуванню нових сімейних цінностей. Активне залучення дітей до гри у більярд дає їм нагоду відпочити від навчання і розширює можливості позашкільної освіти. Окрім цього, як наголосив Ярослав Долгих, відкритий обласний фестиваль «Мама, тато, я – більярдна сім’я» є успішним проектом в контексті реалізації у Житомирській області соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Діти –майбутнє України».

У заході взяли участь директор Житомирського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Адам Хільченко, начальник відділу спортивно-масової та методично-консультативної роботи ФЗН «Спорт для всіх» Олег Процюк, головний суддя змагань Айрат Маскулов, сімейні команди більярдистів та представники засобів масової інформації.

Вітаючи учасників фестивалю, директор Житомирського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Адам Хільченко зазначив, що головне завдання сучасних батьків полягає в донесенні до дітей ідеї про те, що альтернативи здоровому способу життя не існує. Такі сімейні змагання позитивно впливають на формування особистості дитини, піднімають її самооцінку та дозволяють повірити у власні сили.

Повболівати за свою доньку та чоловіка у більярдний клуб «Арена» прийшла і чемпіонка світу із боротьби самбо Ольга Чорнокоз. Вона переконана, що гра в більярд допомагає дітям розвивати кмітливість, уважність та вміння працювати в команді. Окрім цього, заняття спортом навчають раціонально розподіляти час та дають альтернативний вибір тим, хто не хоче псувати свій зір за комп’ютером.

Переможці та призери обласного фестивалю «Мама, тато, я – більярдна сім’я» отримали кубки, дипломи та медалі Житомирського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а також призи від більярдного клубу «Арена».
У вихідні Житомир перетворився на більярдний Олімп
У вихідні Житомир перетворився на більярдний Олімп

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: