Працівники ТТУ зібрали 7-й тролейбус » Новини Житомира
 
 


Працівники ТТУ зібрали 7-й тролейбус

Автор: admin від 5-12-2013, 14:59, переглядів: 2 918

Працівники ТТУ зібрали 7-й тролейбус


Чотири електрозварювальники, чотири слюсарі і один електрослюсар майже за 1,5 місяці зібрали власноруч із запчастин і презентували 5 грудня 2013 року ще один тролейбус.

«Наша робоча бригада складається з 9 осіб. Хлопці налаштовані на гарну роботу. Дуже хотіли швидше здати в експлуатацію цей тролейбус, тому останні два тижні відновлювали його без вихідних, працювали і після закінчення робочого дня», – зазначив майстер робочої бригади по ремонту тролейбусів ЖТТУ Володимир Яроський.
Житомирський міський голова Володимир Дебой особисто оглянув відновлений тролейбус і подякував працівникам ТТУ за хорошу та якісну роботу.
«У Вінниці було закуплено п’ять тролейбусів, ще п’ять завезено з Києва. Один трамвай і вже сьомий тролейбус повністю відновлені силами працівників ТТУ. Дякую працівникам ТТУ за вагомий вклад у розвиток транспортної мережі міста», – наголосив Володимир Дебой.
Мер Житомира також розповів, що вчора, 4 грудня 2013 року, відбувся обласний конкурсний комітет, який затвердив стару схему руху приміського транспорту, а цим самим відібрав можливість отримати доходи комунальному транспорту міста.
«Комітет не почув наші вимоги про скорочення руху приміських маршруток по центральних вулиця міста. Ми звернемося до контролюючих, правоохоронних органів і до суду, щоб цей конкурс визнати недійсним, тому що погодження міста не було. Ми готові продовжити міські маршрути і забезпечити перевезення людей, які їдуть у села, або ж погоджуємося, щоб приміські маршрутки їхали через місто, але по найкоротшому шляху до автостанції», – акцентував міський голова.
І все ж колектив підприємства налаштований оптимістично – до кінця року планують зібрати із запчастин ще один тролейбус, аби житомиряни отримували якісні транспортні послуги.

Працівники ТТУ зібрали 7-й тролейбус

Працівники ТТУ зібрали 7-й тролейбус

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: