У Житомирі новорічний тролейбус безкоштовно возив житомирян » Новини Житомира
 
 


У Житомирі новорічний тролейбус безкоштовно возив житомирян

Автор: news_maker від 25-12-2013, 22:04, переглядів: 1 645

У Житомирі новорічний тролейбус безкоштовно возив житомирян

Здивування, посмішки та гарний настрій – саме такою була реакція житомирян, які заходили до новорічного тролейбуса, за кермом якого сидів Дід Мороз, а в салоні замість звичного «Оплачуйте проїзд» чули: «З наступаючим 2014 роком!» від кондуктора-Снігуроньки.

За ініціативи та сприяння Житомирського міського голови Володимира Дебоя, увечері 24 грудня 2013 року новорічний зібраний працівниками ТТУ тролейбус, що рухається за маршрутом №1, возив житомирян безкоштовно. Мер міста наголосив, що це не остання святкова акція – у новорічну ніч та на Різдво Христове проїзд у цьому тролейбусі буде також безоплатним.

Водій ТТУ Сергій, який цього вечора був у ролі Діда Мороза говорить, що залюбки повозив би житомирян і в новорічну ніч, адже сам отримує задоволення, море позитиву та адреналін від того, що дарує новорічний настрій іншим.

Водій-Дід Мороз махає через лобове скло житомирянам, які очікують на громадський транспорт на зупинках. Люди відповідають посмішками, інші водії схвально сигналять. Кондуктор-Снігуронька ходить по салону новорічного тролейбусу, але не для оплачування проїзду, а вітає житомирян з Новим роком та запрошує всіх покататися на «тролейбусі щастя» в новорічну ніч. Пасажири приємно здивовані.

«Я чула, що на Новий рік цей тролейбус буде безкоштовним. Але ніколи б не подумала, що він даруватиме такий позитивний заряд та справжній новорічний настрій. Шкода, що сьогодні їду без онука. Він би знову повірив у Діда Мороза», – говорить пенсіонерка Людмила Тимофіївна.

У Житомирі новорічний тролейбус безкоштовно возив житомирян

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: