Житомирські спортсмени взяли участь у змагання з плавання в ластах » Новини Житомира
 
 


Житомирські спортсмени взяли участь у змагання з плавання в ластах

Автор: admin від 26-12-2013, 14:25, переглядів: 1 698

Житомирські спортсмени взяли участь у змагання з плавання в ластах


Днями в басейні спортивного комплексу НТУ «Харківський політехнічний інститут» відбулися міжнародні змагання з плавання в ластах – єдині в Україні, що мають статус міжнародних та внесені до календаря Міністерства молоді та спорту.
В них взяли участь майже 200 спортсменів із Харкова, Києва, Северодонецька, Кривого Рогу, Малина та міст Росії: Новоросійська, Таганрога, Ярославля, Вороніжа і Кропоткіна – які в п’яти вікових категоріях на десяти різних дистанціях в плаванні в ластах, біластах та під водою виявляли найкращих любителів підводного спорту.
Житомирщину на цьому спортивному форумі представляв Спортивно-оздоровчий клуб «Оазис» Малинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» під керівництвом Василя Степаненка.
Найбільшого успіху досяг майстер спорту Олександр Прищепний, який переміг на дистанціях 100 м і 400 м в підводному плаванні серед дорослих (категорія «А»). В цій же віковій групі Юлія Семенець стала бронзовим призером в плаванні в біластах на 50 м.
Наразі спортсмени малинського спортклубу готуються до участі в змаганнях Кубку України з плавання в ластах, що пройде в місті Києві в лютому наступного року.

Житомирські спортсмени взяли участь у змагання з плавання в ластах

Категорія: Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: