У 2014 році планують завершити капітальний ремонт обласної філармонії » Новини Житомира
 
 


У 2014 році планують завершити капітальний ремонт обласної філармонії

Автор: news_maker від 9-01-2014, 14:46, переглядів: 2 036

У 2014 році планують завершити капітальний ремонт обласної філармонії

Працівники філармонії та глядачі цього року очікують на завершення капітальної реконструкції Житомирської обласної філармонії імені Ріхтера.
А поки заклад ремонтують – у ньому знаходять артефакти зі світського життя Житомира середини 19 століття.
Житомирську обласну філармонію побудували понад півтора століття тому – тоді це був міський театр. Вже два місяці як тут розпочали капітальну внутрішню реконструкцію, яку планують закінчити у поточному році.
Під час ремонту будівлі філармонії не обійшлося без цікавих знахідок. У застінках мистецького закладу будівельники знайшли афіші, квитки та програми вистав середини 19-го століття. Ці артефакти крізь роки демонструють усю насиченість світського життя Житомира того часу.
Проте обласна філармонія входить у новий рік не лише з багатою історією. Нині це – успішна та прогресуюча установа. Житомирська філармонія отримала відзнаку кращого комунального підприємства мистецького спрямування нашої держави у 2013-му році.
Обласну філармонію почали зводити рівно 160 років тому. Увесь цей час вона була одним з невід’ємних символів міста Житомира. Нині ця споруда отримує своє нове життя. І як вірять у колективі – це нове життя принесе найстарішій сцені міста ще не один аншлаг і ще не одну хвилю вдячних оплесків.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: