У Бердичеві «замінували» вокзал - евакуйовано людей » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві «замінували» вокзал - евакуйовано людей

Автор: news_maker від 12-01-2014, 11:39, переглядів: 1 583

У Бердичеві «замінували» вокзал - евакуйовано людей

У Бердичеві працівники міліції спільно з представниками інших компетентних структур провели ретельне обстеження та комплекс вибухотехнічних робіт в приміщеннях залізничного вокзалу та прилеглих територіях, де за анонімним повідомленням могла знаходитися вибухівка. Інформація про можливе виявлення небезпечних предметів не підтвердилася. Особу «мінувальника» встановлено.

Про те, що за деякий час вокзал вибухне, до міліції телефоном повідомив анонім. Повідомлення тривало лише декілька секунд, але й цього часу вистачило правоохоронцям, аби зрозуміти його небезпеку та організувати відповідні невідкладні заходи.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці організували евакуацію людей, забезпечили охорону приміщень і громадський порядок на прилеглій до них території. Фахівці-вибухотехніки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС провели комплекс вибухотехнічних заходів. Жодних предметів, які могли б викликати підозру, вибухових пристроїв і речовин виявлено не було. Наразі роботу залізничного вокзалу відновлено.

Водночас працівники міліції провели низку заходів, спрямованих на встановлення особи анонімного автора хибного повідомлення. Ним виявився 41-річний бердичівлянин, який перебував у нетверезому стані та пояснити свій вчинок не зміг. Медики зафіксували у нього алкогольне сп’яніння тяжкого ступеню (близько 4 проміле).

Відповідно до ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України, йому загрожує позбавлення волі від двох до шести років.
За матеріалами

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: