На території військової частини на Житомирщині стався вибух » Новини Житомира
 
 


На території військової частини на Житомирщині стався вибух

Автор: news_maker від 17-01-2014, 20:03, переглядів: 1 988


Там вибухнув котел, що опалював приміщення частини. Шістдесятирічний опалювач, який у момент розриву був біля котла, зазнав тяжких опіків і від травм за добу помер, - йдеться в сюжеті ТСН.

За життя 60-річного кочегара лікарі боролися добу. З районної лікарні його перевезли в обласний опіковий центр. За словами лікарів, після вибуху пацієнт ще був при тямі, але щогодини стан його погіршувався. Чоловік отримав 73 % опіків тіла. Учора опівдні він помер.

На територію військової частини, в котельні якої й стався вибух, журналістів не пускають. Вибух був такої сили, що його чули місцеві жителі.

Котельня опалює приміщення військової частини та гаражі. На фотографіях із місця вибуху, які зробили спеціалісти Держгірпромнагляду, видно, що котел розірвало на шматки, частина стін зруйнована. За попередніми висновками комісії, що працювала на місці вибуху, причина - це протікання котла та перепади тиску води у водогоні.

За словами фахівців, кочегар, який загинув у результаті вибуху, проходив усі передбачені інструктажі. Тому людський фактор у тому, що сталося, виключають.

У міліції та військовій прокуратурі із нагляду за додержанням законів у воєнній сфері тепер зʼясовують, чи саме дірявий котел став причиною вибуху і чому він протікав. За фактом смерті кочегара на робочому місці порушили кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією навмисне убивство.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: