У Житомирі мітингуючі не змогли захопити ОДА » Новини Житомира
 
 


У Житомирі мітингуючі не змогли захопити ОДА

Автор: news_maker від 23-01-2014, 23:30, переглядів: 1 896

У Житомирі мітингуючі не змогли захопити ОДА

Мітингувальники обурені ситуацією, що сталася у державі, владу, яка дає злочинні накази, не визнають. Завтра о 12.00 обіцяють пікетувати міську раду і вимагати, аби мер-регіонал Володимир Дебой переходив на бік народу, або звільнив приміщення.

Зараз продовжуються намагання штурмувати адмінбудівлю на майдані Корольова, де знаходиться обласна рада та облдержадміністрація.

Відео з каналу на youtube ZT-GRAD
Станом на 23.00 на майдані близько тисячі людей, активісти поки ніяких радикальних заходів не вживають: кидають у міліціонерів, які блокують вхід до будинку, сніжками і періодично намагаються прорватися в середину приміщення.

Поки що міліції вдається стримувати натиск. З середини адмінбудівли вийшло підкріплення зі щитами та палицями.
У Житомирі мітингуючі не змогли захопити ОДА

На 23:10 Житомирян стало менше - зараз на площі Корольова до 500 чоловік. Через кілька хвилин міліція забрала щити, щоб не провокувати людей. Натовп стоїть впритул до правоохоронців.

На 00:00 слідчим відділом Житомирського МВ УМВС України в області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ст. 15 (замах на злочин), ч.1 ст. 341 (захоплення державної будівлі) КК України.

Про це повідомляє прес-служба Прокуратури області.

«Установлено, що близько 21.00 год під час мирного зібрання громадян на мітингу, який відбувся на майдані Корольова у м. Житомирі, значна кількість невідомих осіб вчинила спробу захопити будівлю Житомирської обласної державної адміністрації. Процесуальне керівництво здійснюється прокуратурою міста Житомира», - йдется у повідомлення прес-служби прокуратури.

Хід досудового розслідування взято на контроль прокуратурою області.

За скоєння вищевказаного злочину передбачено покарання - обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
На 00:04 За останніми данними двері облради охороняють десятки міліціонерів, які вишикувалися стіною перед людьми в 5 рядів.
Люди розійшлись, обіцяють прийти сьогодні 24.01.14 о 12 годині вимагати, аби мер-регіонал Володимир Дебой переходив на бік народу, або звільнив приміщення.
У Житомирі мітингуючі не змогли захопити ОДА
У Житомирі мітингуючі не змогли захопити ОДА
У Житомирі мітингуючі не змогли захопити ОДА
У Житомирі мітингуючі не змогли захопити ОДА

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: