У Житомирі мітинг на майдані Корольова розпочався з блокування облради ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ » Новини Житомира
 
 


У Житомирі мітинг на майдані Корольова розпочався з блокування облради ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ

Автор: news_maker від 29-01-2014, 10:07, переглядів: 2 203

У Житомирі мітинг на майдані Корольова розпочався з блокування облради ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ

Вранці 29 січня у Житомирі під стінами облдержадміністрації зібралося кілька сотень мітингувальників. Люди стоять з плакатами на ганку будівлі і блокують вхідні двері, пише житомир інфо. Серед мітингувальників з мегафоном ходить заступник губернатора Олександр Никитюк, закликаючи людей «захищати свою територію».

За словами чоловіка, який спостерігав за подіями біля пам'ятника Корольову, сюди приїхали всі голови районних адміністрацій:

«Один з них мені розповів, що їм сказали брати відпустки і їхати в Житомир».

Біля облдержадміністрації стоять люди, які приїхали з районів Житомирської області. Вони стверджують, що їхали в Житомир за власні гроші на маршрутках. Хоча під адміністрацією є кілька автобусів, з яких виходять люди і приєднуються до стоять на ганку будівлі. На мітингу видно національні прапори. Журналісту Житомир.info вдалося розчути частина телефонної розмови полковника міліції, який домовлявся про підкріплення з районів, у тому числі з Любара . Крім того, один з міліціонерів розповів про те, що у нього «є 70 хлопців - активістів, яким видадуть пов'язки та бейджі. Ми їх розставимо по колу і кілька людей нехай йдуть в середину натовпу».
[center][/center]

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: