У Житомирі призупили навчання для учнів 1-4 класів » Новини Житомира
 
 


У Житомирі призупили навчання для учнів 1-4 класів

Автор: news_maker від 30-01-2014, 18:31, переглядів: 1 589

У Житомирі призупили навчання для учнів 1-4 класів

Житомирський міський голова Володимир Дебой підписав розпорядження № 38 від 30.01.2014 «Про призупинення навчально-виховного процесу в 1-4 класах у навчальних закладах м. Житомира».

Відповідно до розпорядження міського голови Володимира Дебоя, 31 січня 2014 року буде призупинено навчально-виховний процес у загальноосвітніх навчальних закладах м. Житомира всіх типів і форм власності для учнів 1-4 класів у зв’язку з різким зниженням температури повітря. За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, станом на 08.00 год. ранку 30 січня 2014 року температура повітря у м. Житомирі сягнула -22 °С, вологість – 61%, швидкість вітру – середня 3 м/с, пориви до 9 м/с.

Розпорядженням міського голови керівників міських лікувально-профілактичних, навчальних закладів зобов’язано посилити контроль за виконанням протиепідемічних заходів.

Проведення масових, дозвільних, розважальних і спортивно-масових заходів на відкритому повітрі та таких, які вимагають переїздів учасників навчально-виховного процесу для учнів 5-11 класів перенесено на інші терміни.

Текст розпорядження міського голови:

УКРАЇНА

м. Житомир

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 30.01.2014р. № 38

Про призупинення

навчально-виховного процесу в 1-4 класах

у навчальних закладах м. Житомира

У зв’язку з різким зниженням температури повітря, відповідно до ст.20 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», п. 9.20 ДСанПіН 5.5.2.008-01 «Державні санітарні правила і норми влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу», на підставі бюлетеня погоди №18 Житомирського обласного центру з гідрометеорології від 30 січня 2014 року, листа управління з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради від 30.01.2014 року №54, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Призупинити 31 січня 2014 року навчально-виховний процес у загальноосвітніх навчальних закладах м. Житомира всіх типів і форм власності для учнів 1-4 класів.

2.Зобов’язати керівників міських лікувально-профілактичних, навчальних закладів посилити контроль за виконанням протиепідемічних заходів.

3. Перенести на інші терміни проведення масових, дозвільних, розважальних і спортивно-масових заходів на відкритому повітрі та таких, які вимагають переїздів учасників навчально-виховного процесу для учнів 5-11 класів.

4. Начальнику управління освіти міської ради Поліводі Н.Г. взяти під особистий контроль проведення відповідних організаційних та санітарно-профілактичних заходів у загальноосвітніх навчальних закладах міста.

5. Управлінню по зв'язках з громадськістю (Григор'єва О. М.) довести це розпорядження до відома населення міста через засоби масової інформації.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бочковського О.М.
Міський голова В.М. Дебой

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: