У Житомирі планують зареєструвати громадську організацію «Народна рада» » Новини Житомира
 
 


У Житомирі планують зареєструвати громадську організацію «Народна рада»

Автор: news_maker від 31-01-2014, 14:02, переглядів: 1 320

У Житомирі планують зареєструвати громадську організацію «Народна рада»

31 січня у Житомирі відбулось засідання робочої групи по створенню громадської організації Народна рада. Про це повідомив депутат Житомирської обласної ради Сергій Сухомлин, пише житомир інфо.

«Громадська організація Народна рада створюється для того, щоб представники громадськості могли аналізувати, систематизувати та узагальнювати вимоги житомирян до влади та висувати ці вимоги владі. А також контролювати їх виконання та всю діяльність влади. Членами громадської організації Народна рада зможуть стати як депутати рад усіх рівнів, так і громадські активісти, житомиряни з активною суспільною позицією», - сказав Сергій Сухомлин.

За його словами, зараз фаховий юрист Олексій Ясюнецький працює над підготовкою всіх необхідних документів для реєстрації громадської організації.

У понеділок, 3 лютого, відбудеться наступне засідання робочої групи. У ході засідання буде розроблено Положення про громадську організацію Народна рада. Також члени робочої групи напрацюють та затвердять критерії, за якими будуть приймати людей до громадської організації Народна рада.

У Житомирі планують зареєструвати громадську організацію «Народна рада»

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: