Житомирська районна федерація розпочинає підготовку до нового сезону та нового турніру » Новини Житомира
 
 


Житомирська районна федерація розпочинає підготовку до нового сезону та нового турніру

Автор: news_maker від 17-02-2014, 10:36, переглядів: 1 721

Житомирська районна федерація  розпочинає підготовку до нового сезону та нового турніру

Нещодавно відбулось засідання Виконкому Житомирської районної федерації футболу на якому було затверджено створення дитячої футбольної ліги району. Щоб детальніше дізнатись про створення дитячої ліги ми зустрілись із головою федерації Павлюком Русланом Віталійовичем:
-Руслане Віталійовичу, розкажіть, будь ласка, детальніше про рішення, яке було прийняте на останньому Виконкомі?
-Ідея створення дитячої ліги району визрівала у нас давно. Ми зацікавленні у розвитку футболу району на багато років вперед, але два останні роки складається ситуація коли нашим командам елементарно не має звідки брати гравців для участі у чемпіонаті. А через декілька років ситуація буде ще складнішою. Не секрет, що багато років в районі не проводились ігри чемпіонату. Молодь не займалась футболом. В минулому чемпіонаті у нас грало 33 команди, а це означає, що практично кожен населений пункт району був представлений у змаганнях. Розвиток неможливий без виховання футболіста ще з початкових класів. Тому ми вирішили, що потрібно командам зайнятись підготовкою підростаючого покоління.
-А це не буде дублювати шкільні змагання, зокрема, турнір «Шкіряний м’яч»?
-Це буде зовсім інший формат змагання. Ми плануємо проводити повноцінний чемпіонат у два кола, як у дорослих, а не одно- та дводенні турніри. Команди дорослих, які грають в нашому чемпіонаті, будуть опікуватись дитячими, допомагати в екіпіруванні, тренуваннях. Солідно, коли доросла та дитячі команди матимуть одну назву, форму. Таким чином вони готуватимуть собі гравців для дорослої команди, які через декілька років поповнюватимуть основний склад. Детальніше з Положенням проведення дитячої ліги можна буде ознайомитись на офіційному сайті Житомирської районної федерації футболу www.ffzt.org.ua.
-На коли намічено старт турніру?
-Ми плануємо розпочати сезон дитячої ліги перед початком сезону у дорослих, а саме в середині квітня, але це буде залежати від погодніх умов. Тож запрошуємо до співпраці усі команди, тренерів, вчителів фізичного виховання. Термін подачі попередніх заявок до 1 квітня за телефоном 067-264-87-50 (Маєвський Руслан). Діти – наше майбутнє, майбутнє футболу.
Руслан Травневий
Житомирська районна федерація  розпочинає підготовку до нового сезону та нового турніру

Категорія: Новини / Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: