Володимир Дебой складає повноваження голови міської організації Партії регіонів » Новини Житомира
 
 


Володимир Дебой складає повноваження голови міської організації Партії регіонів

Автор: news_maker від 19-02-2014, 22:35, переглядів: 1 802

Володимир Дебой складає повноваження голови міської організації Партії регіонів

Житомирський міський голова Володимир Дебой склав повноваження голови міської організації Партії регіонів. Під час засідання франції Партії регіонів у міській раді також прийнято рішення про саморозпуск фракції. Про це повідомив 19 лютого 2014 року, в ефірі на обласному телебаченні Житомирський міський голова Володимир Дебой.

«Я складаю повноваження голови міської організації Партії регіонів. Я роблю це заради того, щоб ми об’єдналися і відкинули політиканів, на чиїх руках сьогодні кров. Мета таких політиканів одна-єдина – це зміна влади. Але, на жаль, розплата за це відбувається кров’ю та ціною людського життя», – сказав Володимир Дебой.


Керівник Житомира підтримує активістів щодо того, що депутати міських і селищних рад мають бути мажоритарно обраними, а міські голови – позапартійними.

Володимир Дебой закликав житомирян не вірити жодним політиканам, не піддаватися на провокації, а берегти Житомир.

«Як міський голова я займаюся не політикою, а виключно господарським комплексом нашого міста, щоб наше місто жило і працювало. Але, на жаль, політичні ігрища, які відбуваються на рівні Верховної Ради, розпалили вогнища по всій Україні. Тому я прийняв рішення: міський голова має бути поза партійністю. Я шаную наших людей і поважаю їх вибір, і тому звертаюся громади міста із закликом берегти Житомир», – звернувся до житомирян Володимир Дебой.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: