Працівникам ТТУ вдалося повернути 1 з 3 "викрадених" тролейбусів » Новини Житомира
 
 


Працівникам ТТУ вдалося повернути 1 з 3 "викрадених" тролейбусів

Автор: news_maker від 21-02-2014, 10:15, переглядів: 1 489

Працівникам ТТУ вдалося повернути 1 з 3 "викрадених" тролейбусів

Вночі з 20 на 21 лютого 2014 року працівника ТТУ вдалося повернути тролейбус, яким активісти забарикадували центральний в’їзд до військової частини на Корбутівці. Тролейбус не пошкоджений.

Нагадаємо, за результатами мирних переговорів міського голови Володимира Дебоя, громадськості міста із керівництвом військової частини, військові запевнили, що за будь-яких обставин залишатимуться на місцях і не чинитимуть жодних дій проти активістів. Мер Житомира Володимир Дебой закликав активістів не псувати майно громади і повернути тролейбус на лінію, аби він перевозив житомирян.

За інформацією керівника КП ЖТТУ Олега Таможського, наразі працівники підприємства повертають ще 2 тролейбуси від військової частини на Богунії.

Крім того, радикально налаштовані особи побили вікна у тролейбусі, який рухався за маршрутом №3. Станом на ранок 21 лютого працівники ТТУ відремонтували тролейбус. Наразі він вийшов на лінію.

Нагадаємо: У Житомирі активісти використали 3 тролейбуси, щоб заблокувати виїзди з війскових частин у Гідропарку та на Богунії.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: